Mijn Communities
Help
FBB Zorgboog
ACTIVE CONTRIBUTOR *

Werkbaar overzicht Youforce Identity

door FBB Zorgboog
Status: In onderzoek

Wij maken voor Mijn Youforce gebruik van SSO en dus is het belangrijk dat het veld Identity gevuld is. We zijn voornemens gebruik te gaan maken van de IAM API om de identity automatisch te laten vullen.

We lopen nu echter tegen het volgende aan:

Via groepsgewijs netwerknamen opvoeren kun je een overzicht maken van accounts waarbij dat veld leeg is. Helaas worden op dat overzicht ook accounts vermeld waarbij volgens YF Accountbeheer het veld external identity wel gevuld is.

Binnen YF Accountbeheer kun je enkel per account nakijken of de identity wel/niet aanwezig is.

 

Graag zou ik 1 overzicht hebben waarmee ik eenvoudig de ontbrekende identities in beeld kan brengen én waarmee ik ook de mogelijkheid heb alle aanwezige identities inzichtelijk te maken.

5 Opmerkingen
door Sabine Koelewijn
Status changed to: Status: In onderzoek

Hoi @FBB Zorgboog

Op dit moment zijn we een nieuw Gebruikersbeheer aan het ontwikkelen en daarin nemen we ook ontwikkelingen mee rondom de external identity. Dit is nog in onderzoek, dus ik kan nog niks beloven, maar we zullen dit zeker meenemen in de analyse. 

Inske Reumer
CONTRIBUTOR **
door Inske Reumer

Mijn Youforce gebruik van SSO. Bij 'Gebruikersbeheer' wordt het zakelijke email adres automatisch ingevuld. Het zou fijn zijn als er in Beaufort ook een code kwam voor het emailadres van de Identity. Dan kunnen we dit in onze profielen opnemen en hebben we hier geen handwerk meer aan.

Margriet ten Napel
CONTRIBUTOR **
door Margriet ten Napel

Goed idee @Inske Reumer 

FBB Zorgboog
ACTIVE CONTRIBUTOR *
door FBB Zorgboog

@Sabine Koelewijn is er al nieuws te melden over een beter overzicht m.b.t. external identity ?

 

door Sabine Koelewijn

@FBB Zorgboog we gaan in de komende periode werken aan een export in Gebruikersbeheer. In deze export staat data vanuit Gebruikersbeheer en zal dus ook de identities bevatten. Zal dat al een uitkomst bieden?