Mijn Communities
Help
Raymond_de_Rozario
ACTIVE CONTRIBUTOR **

https://home.visma.com/home beschikbaar maken als knop en/of proces

door Raymond_de_Rozario
Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Is het ook mogelijk om https://home.visma.com/home beschikbaar te maken als knop/proces? Dan kan ik deze als professional plaatsen op mijn hoofdpagina, en hoef ik deze niet apart handmatig te openen. Natuurlijk kan ik hem ook toevoegen aan mijn favorieten, maar de mogelijkheid zou fijn zijn.

 

Raymond_de_Rozario_0-1693387369790.png

 

1 Opmerking
Lotte v Dijk
VISMA
door Lotte v Dijk
Status changed to: Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Hallo @Raymond_de_Rozario


Bedankt voor jouw idee. Voor nu zullen wij de link naar Mijn Visma | Raet niet toevoegen aan Mijn Youforce. Uiteraard kan je er zelf voor kiezen deze wel toe te voegen als handige link in Mijn Youforce. 

De reden dat we dit niet zullen toevoegen is omdat Mijn Visma | Raet geen onderdeel is van Youforce. Mijn Visma | Raet is voor jullie beschikbaar als klant van Visma | Raet. Hier kan je facturen inzien, naar het service center etcetera. 

De Youforce omgeving is voor jullie als klant gebonden aan jullie interne processen zoals de verlofregelingen, declaraties en dus gerelateerd aan alles voor jullie gebruikers.

 

Naast dat we Mijn Visma | Raet geen passend proces vinden binnen Mijn Youforce kunnen wij ook de SSO niet realiseren van Youforce naar Mijn Visma | Raet. Dit zal dan altijd betekenen dat je alsnog opnieuw zou moeten inloggen met jouw inloggegevens die je normaal gebruikt voor Mijn Visma | Raet. 

 

Voor nu zien we hierom geen toegevoegde waarde aan het toevoegen van deze link. Mocht er in de toekomst iets veranderen in de mogelijkheden, dan zullen we dit nogmaals reviewen. 

 

Voor nu hoop ik je voldoende geinformeerd te hebben.

 

Groeten Lotte