Mijn Communities
Help
Former Member
CHAMPION ***

Bij iedere workflow de juiste populatie medewerkers tonen (SLSR-I-2)

door Former Member
Status: Alternatief aanwezig

Nu wordt altijd de gehele lijst met medewerkers getoond, echter bv bij een hersteld melding hoeven alleen de momenteel zieke medewerkers getoond te worden. Bij zwangerschapsverlof hoeven alleen vrouwelijke medewerkers getoond te worden. etc etc.

3 Opmerkingen
Anonymous
Niet van toepassing
door Anonymous

Wil hier aan toevoegen dat bij het selecteren van de afwezigen ook alleen de personen worden getoond die horen tot de populatie van de persoon die geautoriseerd is

Anonymous
Niet van toepassing
door Anonymous

Onderschrijf deze van harte!

door Remco te Ronde
Status changed to: Status: Alternatief aanwezig

Beste @Former Member,

 

Zoals je mogelijk hebt gelezen het bericht Youforce Cleanup ideeën zullen meerdere Visma|Raet collega's de aankomende tijd helpen in de beoordeling van de ideeën. 

 

Zo zag ik dit idee. Je verzoekt hier generiek om 'Bij iedere workflow de juiste populatie medewerkers tonen' met als voorbeeld 'hersteld melding'. Voor 'hersteld melden' hebben we inmiddels een alternatief via de Youforce app (zie hieronder). Daarnaast zijn we niet voornemens om naast de filters 'indienst', 'soort loner' of 'fulltime' meer opties toe te voegen.

 

Alternatief voor hersteld melden via Youforce app&desktop

Mogelijk heb je al eerder informatie gezien van de Youforce app. Dit is niet alleen een ''app'' op je telefoon, maar ook nieuwe schermen in Youforce op je  laptop en desktop.

 

In deze nieuwe manier van ziek- en herstel melden ziet de manager (of back-up manager of andere gebruiker met de juiste rechten) altijd alleen maar de ''zieke'' medewerkers. Daardoor kan je dus alleen maar een medewerker hersteld melden die ook écht ziek is.

 

Meer informatie  over de Youforce app vind je op:

https://community.visma.com/t5/Youforce-APP/ct-p/nl_ra_Youforce_App