Mijn Communities
Help
Anonymous
Niet van toepassing

Bij invoer declaratie kunnen kiezen voor andere OE/kostenplaats (SLSR-I-305)

door Anonymous
Status: Afgewezen

Wil je kosten declareren dan kan dat alleen op de OE (kostenplaats) waar je een dienstverband op hebt.

Wij zouden de mogelijkheid willen hebben dat de medewerker een andere kostenplaats kan kiezen en de declaratie daardoor ter fiattering komt bij de manager van deze kostenplaats.

Nu worden de declaraties waar dit speelt of a)op papier ingediend bij de Salarisadministratie of b)wel via Youforce ingevoerd, waarna de manager achteraf via de bedrijfskundigen of via de financiele administratie de declaratie bij de andere afdeling declareert. Veel extra werk en ondoorzichtig.

3 Opmerkingen
Anonymous
Niet van toepassing
door Anonymous

Je zou kunnen kiezen om de declaraties door te zetten op basis van de inzetregels. Voorwaarde is natuurlijk wel dat die betreffende kostenplaats daarin genoteerd staat. Overigens, als je binnen Beaufort niet doorbelast, komt de belasting van het bedrag toch uiteindelijk op de kostenplaats loonverdeling terecht.

Former Member
CHAMPION ***
door Former Member

wij hebben dit net ingevoerd door een workflow te bouwen waarbij je moet kiezen voor de andere kostenplaats en via autorisatie 2e afdeling komt de workflow uit bij de andere manager.

door Bastiaan Friederichs
Status changed to: Status: Afgewezen

Hi @Anonymous 

Met een aantal collega's gaan we door de openstaande ideeën heen om deze op te schonen. Je kunt daar meer over lezen in dit artikel.

Je idee betreft een behoorlijk complex proces waarvoor wel diverse mogelijkheden zijn in Self Service, maar geen panklare oplossing.

We hebben voor jouw proces geen verbeterplannen (autorisatie / doorbelasting), je zult dus moeten werken met de mogelijkheden en grenzen van Self Service.

Ik kan je daarom eigenlijk alleen maar aanraden om tijd in te plannen met een van onze consultants. (bijvoorbeeld via je Customer Success Manager)

Samen kunnen jullie het proces bespreken en bepalen of je met de huidige functionaliteit het -nu handmatige- proces kan verbeteren.