Mijn Communities
Help
Gillianscholten
CONTRIBUTOR **

Bijlagen naam zichtbaar bij bestanden versturen vanuit self service naar personeelsdossier

door Gillianscholten (Bijgewerkt ‎31-03-2023 10:07 door Remco te Ronde VISMA )
Status: In onderzoek

Voor het indiensttredingsproces vragen wij de medewerkers zelf hun documenten toe te voegen. Dit wordt niet altijd onder een handige naam opgeslagen. Wanneer wij vanuit de workflow deze bestanden willen versturen naar het personeelsdossier zijn de bijlagen namen niet meer zichtbaar en zijn wij afhankelijk van de naam die de medewerker heeft gegeven aan het bestand. Daarom is het lastig voor ons om ze direct in de juiste map van het personeelsdossier te plaatsen. 

Het zal handig zijn als de toegevoegde bestanden niet allemaal onder elkaar komen te staan maar onder de bijlage naam komen te hangen. 

 

Gillianscholten_0-1677681801736.png

 

Dus dat het bij dat deze laatste stap ook zichtbaar is dat de eerst logo.jpg een  identiteitsbewijs is. En de twee logo.jpg een bankpas. 

Gillianscholten_1-1677682165264.png

 

 

2 Opmerkingen
door Remco te Ronde
Status changed to: Status: In onderzoek
 
door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.