Mijn Communities
Help
Jeroen Coret
CONTRIBUTOR ***

Blokkeren verlofopbouw vanuit self service aansturen

door Jeroen Coret
Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Bij alle klanten die gebruik maken van de verlofmodule is het bij situaties als onbetaald-, ouderschapsverlof e.d. nodig om de verlofopbouw in hr core voor de betreffende periode van verlof te blokkeren. Momenteel is dat niet vanuit self service te regelen waardoor er altijd handmatig werk gedaan moet worden.

Handmatig zaken aanpassen in hr core is foutgevoelig en past niet meer in de huidige digitale tijd. Graag zorgen dat het aan te sturen is vanuit self service.

1 Opmerking
door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Beste @Jeroen Coret  ,

 

Bedankt voor je idee. Het is altijd fijn als er meegedacht wordt over hoe we ons systeem kunnen verbeteren. Omdat de ontwikkelcapaciteit beperkt is moeten we keuzes maken. Daarin kunnen meerdere factoren worden afgewogen, waaronder: benodigde tijd, beschikbare alternatieven, wie het proces gebruikt, wat het niveau is van de gebruiker, hoeveel gebruikers er zijn en wat de winst is in termen van tijd of kwaliteit.

 

In dit geval zou het ontwikkelen veel tijd kosten voor minimale tijdswinst op een proces met een lage frequentie voor een selecte groep professionele gebruikers, die nu al terecht kunnen in HR Core. Deze gebruikers kunnen we beter bedienen door onze tijd aan andere zaken te besteden zoals de stabiliteit en performance van ons systeem.