Mijn Communities
Help
Anonymous
Niet van toepassing

Concurrency eenheid toevoegen aan inrichtingsrapport (SLSR-I-669)

door Anonymous (Bijgewerkt ‎03-03-2023 16:13 door Remco te Ronde VISMA )
Status: In onderzoek

Het gegeven concurrency eenheid komt niet voor in het inrichtingsrapport. Daardoor is het nu niet mogelijk om op hoger niveau hierover te rapporteren. Dit is juist handig omdat de concurrency eenheid werkt op basis van een relatie tussen workflows. Kunnen jullie dat veld daaraan toevoegen?

4 Opmerkingen
Former Member
CHAMPION ***
door Former Member
Hartelijk dank voor je idee. Het toegekende nummer is: SLSR-I-669
Anonymous
Niet van toepassing
door Anonymous

Goed idee Miles!

door Remco te Ronde
Status changed to: Status: In onderzoek
 
door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.