Mijn Communities
Help
Anonymous
Niet van toepassing

Documentsoort per aan te maken document aan kunnen geven voor de export naar PDOL (SLSR-I-415)

door Anonymous (Bijgewerkt ‎03-03-2023 14:47 door Remco te Ronde VISMA )
Status: In onderzoek

Op dit moment kun je per workflow aangeven naar welk documentsoort (Personeelsdossier) de bijlagen van de workflow geëxporteerd moeten worden. Dit geldt dan zowel voor de templates die worden aangemaakt in de workflow, als voor de bijgevoegde bijlagen. Maar het zou handiger zijn wanneer je per aangemaakte template kunt aangeven naar welke documentsoort het document geëxporteerd moet worden.

1 Opmerking
door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.