Mijn Communities
Help
Ella Del Grosso
CONTRIBUTOR ***

Extra kolom in inrichtingsrapport (kunnen selecteren op actieve tamplates)

door Ella Del Grosso (Bijgewerkt ‎03-03-2023 12:27 door Remco te Ronde VISMA )
Status: In onderzoek

Graag zou ik in het inrichtingsrapport willen kunnen filteren of een tamplate actief is of niet.

Nu staan alle tamplates hiertussen en heb je dus geen filter welke tamplates in gebruik zijn.

 

Door het toevoegen van een kolom zou je hierop kunnen filteren.

 

Met vriendelijke groet,

Ella Del Grosso

5 Opmerkingen
Lucie Appel
CONTRIBUTOR ***
door Lucie Appel

Als extra toevoeging: het zou echt een uiterst waardevolle toevoeging zijn als er een filtermogelijkheid komt om alleen de actieve dialogen, formulieren, workflows, workflows met templates, controles in Excel te downloaden!

Esmiranda Vermeer
CHAMPION **
door Esmiranda Vermeer

Ben superblij met het inrichtingsrapport. Maakt mijn werk een stuk makkelijker. En dit zijn twee ideeën die het nog makkelijker zouden maken.

door Remco te Ronde
Status changed to: Status: In onderzoek
 
door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.

Timo van Son - AAG
CONTRIBUTOR ***
door Timo van Son - AAG

Ik sluit mij hierbij aan, het is veel werk om steeds de actuele inrichting te filteren. Een ingebouwde functie om het inrichtingsrapport daar bij de export al tot te beperken, zou een top oplossing zijn voor ons als beheerders.