Mijn Communities
Help
Anonymous
Niet van toepassing

Fulltime salaris beschikbaar in mutatie zonder salarisformulier (SLSR-I-601)

door Anonymous (Bijgewerkt ‎31-03-2023 09:13 door Remco te Ronde VISMA )
Status: Afgewezen

In sommige mutaties waarin geen salarisformulier zit wil je de beschikking hebben over het fulltime salaris om te kunnen gebruiken in de template. Het fulltime salaris is niet uit hr core te halen dmv een rubriek.

Het berekenen van fulltime salaris obv P01161 (parttime salaris) en P00404 (%deelbetrekking) leveret afrondingsverschillen op.

 

Graag het mogelijk maken om het fulltime salaris van een dienstverband uit hr core op te kunnen halen.

4 Opmerkingen
Former Member
CHAMPION ***
door Former Member
Hartelijk dank voor je idee. Het toegekende nummer is: SLSR-I-601
door Remco te Ronde
Status changed to: Status: In onderzoek
 
door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.

door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: Afgewezen

Beste geïnteresseerden,

 

Hoewel ik goed begrijp waar deze wens vandaan komt, is uit overleg met HR Core gekomen dat het een te omvangrijke change is om dit vast te leggen. Dat komt omdat er naast het Salarisscherm ook nog vele procedures zijn die hier invloed op kunnen hebben of een herberekening zouden moeten opleveren om het veld altijd bij te houden. Denk aan het draaien van de periodieken, nieuwe salaristabellen of alle individuele wijzigingen. Dit zou de bestaande procedures zwaarder maken dan wenselijk.

 

Omdat dit veld niet vanuit HR Core komt, zal Self Service hier ook geen oplossing voor kunnen bieden op dit moment. Daarom kies ik er voor om de status te veranderen in Afgewezen om duidelijkheid te scheppen.