Mijn Communities
Help
Evelienvv
CONTRIBUTOR ***

Functie koppelen aan meerdere afdelingen

door Evelienvv (Bijgewerkt ‎12-05-2023 12:08 door Christiaan Sluis VISMA )
Status: In onderzoek

Met regelmaat hebben we nieuwe functie die aan meerdere afdelingen gekoppeld moeten worden. Dit moet per afdeling en kan helaas niet in 1 keer tegelijk aan meerdere afdelingen. 

Zou dit ingericht kunnen worden?

 

Hoe ervaren andere organisaties dit?

5 Opmerkingen
Jan_Laurijsen
CHAMPION *
door Jan_Laurijsen

Goed idee, zal enorm veel beheerwerk besparen.

GVeen
CONTRIBUTOR *
door GVeen

Inderdaad een goed idee. 

 

Ook de mogelijkheid om meerdere functies tegelijk aan een afdeling te koppelen zou fijn zijn 🙂

cvanstijn
CHAMPION ***
door cvanstijn

Goed idee, het is nu veel handmatig werk. En ook inactieve functies er gelijk in 1x uit kunnen halen. Een exceloverzicht zou dan fijn zijn (of net zoiets als het inrichtingsrapport maar dan voor functies).

Riny
CONTRIBUTOR **
door Riny

Heel goed idee, zal veel werk besparen.

door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

Beste @Evelienvv ,

 

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 5e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. In dit geval:

  • beheer

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’