Mijn Communities
Help
MariusSchmitz
CONTRIBUTOR **

HRSS tabellen afdeling/functie en functie /salarisschaal toevoegen aan inrichtingsrapport Excel

door MariusSchmitz (Bijgewerkt ‎03-03-2023 12:26 door Remco te Ronde VISMA )
Status: In onderzoek

We hebben net een ingrijpende reorganisatie achter de rug. Door het ontbreken van een output voor deze lijsten kan ik helaas alleen reactief reageren op gebruiker meldingen. Ik zou veel liever proactief willen onderzoeken welke combinaties door omstandigheden nog ontbreken in deze tabellen.

4 Opmerkingen
Jan_Laurijsen
CHAMPION *
door Jan_Laurijsen

Dit zou een welkome aanvulling zijn.

Lieke Sterk Huis
CHAMPION ***
door Lieke Sterk Huis

@MariusSchmitz, begin dit jaar is onze organisatie ook anders ingericht. Ik heb ervoor gekozen om bij afdelingen/functies de lijst te verversen, zodat onze managers alleen nog de huidige mogelijkheden zien en geen hele oude functies meer. 

Bij functie/salarisschaal kun je ook de lijst verversen. 

door Remco te Ronde
Status changed to: Status: In onderzoek
 
door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.