Mijn Communities
Help
Anonymous
Niet van toepassing

Het rapport “Inzicht autorisatie” naar PDF exporteren. De accountants willen graag inzage hebben in dit rapport. (beheer-systeem-autorisatierapportage-inzicht autorisatie) (SLSR-I-569)

door Anonymous (Bijgewerkt ‎21-03-2023 10:44 door Bastiaan Friederichs VISMA )
Status: Gerealiseerd
 
What do you want to do ?
New mailCopy
 
4 Opmerkingen
Former Member
CHAMPION ***
door Former Member
Hartelijk dank voor je idee. Het toegekende nummer is: SLSR-I-569
door Bastiaan Friederichs
Status changed to: Status: In onderzoek
 
door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.

door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: Gerealiseerd

We hebben de uitdraai in Excel, waarmee ook een PDF kan worden gemaakt, gerealiseerd. Zie hiervoor ook het Nieuwsbericht.