Mijn Communities
Help
Anonymous
Niet van toepassing

Keuze email adres voor mail naar medewerker + controle verzonden in archief. (SLSR-I-497)

door Anonymous (Bijgewerkt ‎03-03-2023 16:03 door Remco te Ronde VISMA )
Status: In onderzoek

Als je een medewerker een aanvullende mail wil sturen nadat een mutatie is goedgekeurd, dan zou je graag daar willen kiezen of het zakelijk of het privé email adres dient te worden gebruikt.

 

Daarnaast zou het fijn zijn als je kan zien dat de mail is verzonden in het archief. Nu zie je alleen dat de brief is verzonden naar het dossier.

Keuze email adres voor mail naar medewerker.docx

2 Opmerkingen
Gea Bussink-Veerbeek1
CHAMPION ***
door Gea Bussink-Veerbeek1

Hier heb ik in 2016 al een idee voor aangemaakt ..... SLSR-I-139

door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.