Mijn Communities
Help
Lieke Sterk Huis
CHAMPION ***

Notificatie op moment van afkeuring in ondertekenportaal

door Lieke Sterk Huis (Bijgewerkt ‎02-06-2023 10:58 door Christiaan Sluis VISMA )
Status: In onderzoek

Graag zouden wij een notificatie e-mail willen ontvangen/verzenden op het moment dat een medewerker of manager in het ondertekenportaal alsnog de documenten afkeurt. Kan dit ingeregeld worden? Nu moeten wij expliciet naar de Batch Sign om daar te kijken of een document is afgekeurd. Dat is niet gebruikersvriendelijk.

2 Opmerkingen
door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

Beste @Lieke Sterk Huis,

 

Dankjewel voor je idee. Om een goed idee te krijgen van precies je voorstel is, zou je iets meer kunnen uitleggen over hoe en waar je dit in zou willen stellen? Denk daarbij aan o.a. de ontvanger en de gewenste data in de mail (denk om AVG). We hebben nu juist alle informatie -en de mogelijkheid om opnieuw te verzenden- gebundeld in Batch Sign als centrale locatie binnen een beveiligde omgeving.

Op dit moment acht ik de kans klein dat wij hier iets mee willen doen, maar met bovenstaande krijgen we in ieder geval een beter beeld van je verwachtingen.

Lieke Sterk Huis
CHAMPION ***
door Lieke Sterk Huis

@Christiaan Sluis, op het moment dat in het ondertekenportaal op afkeuren wordt geklikt en de reden aangegeven wordt, zou ik graag een mail notificatie willen instellen dat er naar onze algemene HR mailbox aangegeven wordt met naam medewerker, reden van afkeuring. Onze HR afdeling heeft deze signaleringsfunctie en op deze manier kunnen wij direct handelen.