Mijn Communities
Help
Sylvia Schilt
CHAMPION *

Trema en speciale tekens in controle meldingen opnemen

door Sylvia Schilt (Bijgewerkt ‎10-03-2023 11:17 door Christiaan Sluis VISMA )
Status: In onderzoek

Het is op dit moment niet mogelijk om in bijv. een controle melding gebruik te maken van een trema en/of een speciaal teken. Als ik bijv. wil aangeven dat een beëindiging hier niet mogelijk is, dan kan ik het woord beëindiging niet gebruiken.

Hetzelfde geldt bij het invoeren van eindgebruikers en professionals. Als in de naam een trema of een speciaal teken zit, dan kan dat niet. 

Ik zou graag zien dat dit wel mogelijk wordt in Self Service.

2 Opmerkingen
door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

Beste @Sylvia Schilt,

 

Bedankt voor je idee. De status van dit idee is gewijzigd naar In onderzoek.

door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.