Mijn Communities
Help
Marianne Marsman
CHAMPION ***

keuze toevoegen bij hoofdlettergebruik van een rubriek

door Marianne Marsman (Bijgewerkt ‎31-03-2023 10:00 door Remco te Ronde VISMA )
Status: In onderzoek

Nu heb je 3 keuzes: H,K,E.

graag zou ik ook een keuze hebben om alle eerste letters van de losse woorden te wijzigen in hoofdletters, dit komt met name voor bij voornamen, roepnamen, dubbele achternamen enz.

 

 

3 Opmerkingen
Anonymous
Niet van toepassing
door Anonymous

@Marianne Marsman . Deze wens hebben wij ook.

Hopelijk wordt hier iets mee gedaan.

door Remco te Ronde
Status changed to: Status: In onderzoek
 
door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.