Mijn Communities
Help
cvanstijn
CHAMPION ***

In vacaturelijst eigen kolom kunnen toegevoegen

door cvanstijn
Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Bij ons willen we graag in het overzicht van de vacaturelijst een aparte kolom hebben waarin de naam van de afdeling in het kort wordt weergegeven met daarbij de naam van de leidinggevende (dit scheelt veel zoekwerk). Dit wordt nu bij het referentienummer neergezet. Maar als we een persoon willen aannemen dan dient dat referentienummer overeen te komen met de Self service flow van vacature aanvragen, anders werkt de koppeling niet met Self service nieuwe medewerker.

 

We hebben hiervoor reeds een call aangemaakt bij Visma|Raet, zij geven aan dat hiervoor een wens (idee) aangemaakt kan worden.

10 Opmerkingen
francispool
VISMA
door francispool
Status changed to: Status: Nieuw

@cvanstijn 

Waar bedoel je precies? Op de vacaturelijst pagina of op de startpagina? 

En waarom willen jullie dit? 

Alvast bedankt voor je toelichting.

francispool
VISMA
door francispool
Status changed to: Status: In onderzoek
 
cvanstijn
CHAMPION ***
door cvanstijn

@francispool In onderstaande overzicht.

 

Bij referentienummer komt dan een automatisch aangemaakt nummer. Het jaar met een volgnummer. Maar we willen graag een kolom met daarbij een afkorting van een locatie met daarbij de naam van de leidinggevende dit scheelt veel zoekwerk voor de medewerkers van P&O Servicedesk.

 

cvanstijn_2-1704873344779.png

 

cvanstijn_1-1704873325924.png

 

 

cvanstijn_0-1704873285353.png

 

door Maurice Eppenga

@cvanstijn, boven de vacaturelijst staan filters voor afdelingen en vacature eigenaren, is dat niet de oplossing voor jullie probleem?

cvanstijn
CHAMPION ***
door cvanstijn

@Maurice Eppenga Nee, helaas niet. De vacature eigenaren daar wordt de naam van de P&O Servicedesk persoon neergezet en niet de teamleiders. En bij een locatie kunnen er meerdere sublocaties onderhangen met iedere locatie een andere teamleider. En tevens is het handiger dat je gelijk bij de vacature kan zien op welke locatie deze staat, zonder eerst te filteren.

 

Het is handiger dat er een kolom toegevoegd kan worden waar de werkgever zelf nog informatie kan opvoeren. Alvast bedankt!

door Maurice Eppenga

@cvanstijn, een volledig bewerkbare kolom is iets wat niet bestaat in EasyCruit. Als veel klanten hier naar vragen zouden we dit kunnen overwegen, maar dat is nu niet aan de orde. Ik verwacht ook dat het geen quick win is, aangezien het echt om een nieuwe functionaliteit gaat.

 

Voor nu is het daarom wellicht een idee om naar andere opties te kijken. Is het bijvoorbeeld niet mogelijk om de sublocaties ook als afdeling op te voeren, zodat je hier ook op kunt filteren? En is er een bezwaar om de teamleider als vacature eigenaar op te voeren?

AnetteBouius
CONTRIBUTOR *
door AnetteBouius

Ik weet niet of het al eerder gevraagd is maar het is ook gemakkelijk om in de vacaturelijst te zien of de vacature in en/of ook extern geplaatst is.

Dit zou voor ons wel een grote wens zijn.

cvanstijn
CHAMPION ***
door cvanstijn

@Maurice Eppenga Hoi Maurice, bedankt voor jouw antwoord, maar wij hebben honderden afdelingen en vele wijzigingen, dus dat is veels te veel onderhoud. En tevens dienen dan alle teamleiders als gebruiker opgevoerd te worden, en net als het aantal afdelingen hebben wij vele teamleiders. Dus dat is helaas geen optie.

door Maurice Eppenga
Status changed to: Status: Realisatie onwaarschijnlijk

@cvanstijn, voor dit jaar staat op onze roadmap om gebruikers en afdelingen te syncen met HR Core. Dit zou het administratieve bezwaar voor jullie moeten oplossen.

door Maurice Eppenga

@AnetteBouius, we hebben in de kandidatenlijst van de vacature wel een kolom voor het publicatiekanaal, zodat je kunt zien waar de kandidaat heeft gesolliciteerd. In de vacaturelijst bestaat deze kolom inderdaad niet. Dit is ook lastig te implementeren, want een vacature kan op meerdere kanalen tegelijk uitstaan en daardoor is het niet goed weer te geven. Wellicht heb jij vanuit het gebruikersperspectief een idee hierover? Daarnaast ben ik benieuwd wat de precieze reden is van deze wens.