Mijn Communities
Help
Former Member
CHAMPION ***

Kandidaten laten aangeven of ze interne of externe kandidaat zijn (RCRT-I-96)

door Former Member
Status: Alternatief aanwezig

Zoals vast bij meerdere werkgevers het geval zal zijn, is het van belang voor ons om te weten of iemand een interne of externe kandidaat is. De extra vraag die wij standaard aan het sollicitatieformulier toevoegen is maar een gedeeltelijke optie, omdat deze bijvoorbeeld niet in de rapportages terug komt.
Ik zou er mee geholpen zijn als kandidaten een vinkje konden zetten bij een standaard vraag of ze intern of extern zijn, met daaraan gekoppeld een rapportage mogelijkheid. Hiermee is de interne mobiliteitsbehoefte ook beter in kaart te brengen.

3 Opmerkingen
Anonymous
Niet van toepassing
door Anonymous

Als u gebruik maakt van de data-extracten, kunt u uit het data-extract "Vacature-specifieke vragen" wel het antwoord op deze vraag filteren.
Startpagina > Tegel Rapportages > Tabblad Data-extract Data-extract vacature specifieke vragen.
Na het kiezen van de juiste criteria, wordt een Excel-sheet aangemaakt. Deze kunt u gebruiken om de antwoorden op deze vraag uit te filteren. 

Former Member
CHAMPION ***
door Former Member
Status changed to: Status: In onderzoek
 
door Maurice Eppenga
Status changed to: Status: Alternatief aanwezig

Naast de genoemde oplossing voor de extra vraag, hebben we nu ook het kanaal toegevoegd in het nieuwe kandidaten management. Zo kan je zowel in de kandidatenlijst als het kandidaatprofiel in een oogopslag zien of er is gesolliciteerd via het hoofdkanaal of het intranet kanaal.