Mijn Communities
Help
SaskiaS
CONTRIBUTOR **

Koppeling organisatiestructuur Beaufort naar W&S

door SaskiaS
Status: Realisatie waarschijnlijk

Het is wenselijk dat de organisatiestructuur van Beaufort inclusief de rol MGR automatisch zichtbaar is in W&S. Hierdoor hoef je de afdelingen niet allemaal zelf aan te maken + ook niet alle managers apart aan te maken.

Eventuele uitzonderingen kunnen je altijd nog achteraf zelf corrigeren per vacature.

8 Opmerkingen
door Maurice Eppenga

@SaskiaS
Deze wens is bekend bij PD. Echter verwacht ik niet dat we binnen de roadmap van 2022 de ruimte hebben om deze wens te realiseren. We zijn momenteel wel begonnen aan de ontwikkeling van custom user access templates, waardoor je straks je eigen gebruiker rollen kan aanmaken In EasyCruit. Verwachte oplevering is Q2 2022.

door Maurice Eppenga
Status changed to: Status: Bekend probleem
 
Ab Stoffer
VISMA
door Ab Stoffer

Helemaal mee eens, dat de organisatiestructuur vanuit HrCore wordt toegevoegd aan W&S

SimoneK
CONTRIBUTOR ***
door SimoneK

Koppeling met Beaufort (afdelingen en rollen) is ook van ons een grote wens. 

structuur van OE's / managers veranderen met enige regelmaat en dit is ontzettend veel werk voor ons.

 

Als koppelen niet direct mogelijk is, dan desnoods stap 1 : gebruikersvriendelijker maken in Easycruit.

Denk dan bij mutaties van OE's of functiewijziging van gebruiker bijv. aan: niet alles 1 voor 1 hoeven verwijderen maar d.m.v. checkboxes alles kunnen selecteren en verwijderen.
Ook zou het handig zijn als de hiërarchie van de OE's getoond wordt bij de gebruiker , tab Afdeling llidmaatschap. Nu staat alles door elkaar.

 

door Bas Menken - Gemeente Leiden

Dit is voor ons een reden om managers geen toegang te geven tot werving en selectie, het handmatig bijhouden van organisatiestructuur en de bijbehorende manager is teveel handwerk.

door Maurice Eppenga

@SimoneK, we hebben recent het zoekfilter voor afdelingen bij gebruikers verbeterd. Je kunt ervoor kiezen om door de structuur te scrollen en door te klikken, of je kunt in een keer op naam zoeken en zo makkelijk de desbetreffende afdeling vinden. Ditzelfde filter hebben we ook toegepast bij de verschillende rapportage tabs. 

door Maurice Eppenga
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk
 
René van Dijk
CHAMPION ***
door René van Dijk

wens koppeling met Visma HR voor medewerker gegevens (adresboek) functie/naam/emailadres/telefoonnummer tbv aanmaken gebruikers & uitnodigen medewerkers voor beoordeling die niet gebruikers zijn

 

+

 

Visma.net HR afdelingen koppelen aan afdelingen Easycruit. Na aanname kandidaat in Easycruit wordt via de koppeling met Visma.net HR een geautomatiseerde taak aangemaakt die toegewezen moet worden aan de indiener (rol) van de betreffende afdeling die mutatie nieuwe medewerker gaat verrijken. Nu komt deze in een algemeen vergaarbak en zien alle indieners (Rol) de taak nieuwe medewerker zonder afdeling en ook de nieuwe medewerkers die niet voor hun bestemd zijn (vervuiling van takenoverzicht van taken die niet voor jouw zijn)