Mijn Communities
Help
Anonymous
Niet van toepassing

Teruggetrokken kandidaten zichtbaar maken in wervingskalender (of in een ander overzicht) (RCRT-I-97)

door Anonymous
Status: Gerealiseerd

Nu is de teruggetrokken kandidaat alleen zichtbaar in de vacature zelf en niet in een globaal overzicht. Er is blijkbaar ook geen emailnotificatie mogelijk in Werving&Selectie wanneer een kandidaat zich terugtrekt.

Om te zien of een kandidaat zich heeft teruggetrokken moet je dus elke keer alle vacatures openen, dat is niet handig.. De afd. HRM heeft soms al een afspraak voor de kandidaat gepland en dan komt er dus niemand opdagen.

HRM werkt vanuit de wervingskalender om alle wijzigingen bij te houden. Daarom het verzoek om de teruggetrokken kandidaten in de wervingskalender zichtbaar te maken, of in een ander overzicht.

2 Opmerkingen
Lieke Sterk Huis
CHAMPION ***
door Lieke Sterk Huis

Wij zouden graag zien dat je in het kandidatenoverzicht ook voor meerdere kandidaten hen op de status 'teruggetrokken' kan zetten. Nu moeten we eerst op de kandidaat klikken, voordat je de actie 'terugtrekken' ziet staan.

door Maurice Eppenga
Status changed to: Status: Gerealiseerd

Vandaag is onze nieuwe workflow live gegaan en daarin is dit idee opgelost. Je krijgt een email notificatie van de reactie van de kandidaat, dus ook bij het intrekken van de sollicitatie. Daarnaast blijft de kandidaat ook zichtbaar in de wervingskalender.