Mijn Communities
Help
René van Dijk
CHAMPION ***

button status wijzigingen enkel zichtbaar voor rol (afdeling) admin

door René van Dijk
Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Status wijzigen wordt in zeer uitzonderlijke gevallen gedaan. In principe is een status wijziging altijd een gevolg van een actie die is uitgevoerd binnen het systeem, waar de kandidaat ook een reactie van ontvangt.

- afwijzen

- uitnodigen

-aanbieding

in de autorisatie is de button status wijzigen gekoppeld aan de button afwijzen, maar kan gelijk ook de status van het interview meegeven. Het is niet mogelijk om het onderdeel status wijziging apart aan te sturen. De rol directeur moet wel kunnen afwijzen en uitnodigen en kunnen aangeven dat de kandidaat zich teruggetrokken heeft, maar moet niet de status kunnen wijzigen zonder actie richting kandidaat.

 

opmerkelijk is dat uitnodigen interview zeer gedetailleerd is en de afwijzing autorisatie 1 autorisatie mogelijkheid is en tevens gekoppeld is aan een onderdeel dat eigenlijk los staat van afwijzen en alle statussen zonder actie kan aanpassen.

@Bastiaan Fidder @Mireille Werring @Catharina 

RenvanDijk_0-1688122048234.png

RenvanDijk_1-1688122208770.png

 

3 Opmerkingen
francispool
VISMA
door francispool
Status changed to: Status: Realisatie onwaarschijnlijk

@René van Dijk dank voor het indienen van je idee.

 

Vanuit klant feedback is het op de huidige manier ontwikkeld. Wij horen veel terug dat de gebruikers de flexibiliteit willen hebben om de ene keer wél een mail, de andere keer geen mail te versturen maar alleen snel een statuswijziging. Bijv. omdat bij de meeste afwijzingen na een gespre  de kandidaat telefonisch wordt afgewezen ipv per mail, of bij een uitnodiging waar de kandidaat telefonisch is gesproken en heeft bevestigd. 

 

Mochten er veel andere klanten deze wens liken, dan kunnen we heroverwegen om de rechten van status wijziging los te trekken van de actie met mail. 

 

 

 

René van Dijk
CHAMPION ***
door René van Dijk

@Anonymous  nu wij in de afhandeling zitten van veel vacatures, ervaren wij dit nu ook wel als flexibel. Wens mag afgevoerd worden.

francispool
VISMA
door francispool

@René van Dijk  dank voor je terugkoppeling! Fijn om te horen.