Mine områder
Hjelp
Lars-Erik Moltzau
CONTRIBUTOR ***

Savner at oppfølgingspunkt markeres med antall ikke-oppfulgte

av Lars-Erik Moltzau
Status: Stem - vi vurderer!

Som oppdragsansvarlig er det fint når avvik og feil som er funnet av medarbeider, lettest mulig blir å få med seg. Når medarbeider lager et punkt til oppfølging ble dette tidligere vist overfor oppdragsansvarlig som et tall i hjørne av oppfølgingsknappen. Da var det enkelt for oppdragsansvarlig å se at her er det et bestemt antall punkter som fortsatt ikke er fulgt opp. Nå er denne løsningen blitt borte og virker kun for den som faktisk har lagt inn oppfølgingspunktet. (For feilinformasjon og vesentlige forhold så fungerer dette fortsatt greit)

Savner veldig den gamle løsningen 🙂

3 Kommentarer
av Linda_Jensen
 

Hei Lars-Erik!

Ja det stemmer, vi endret på dette basert på tilbakemeldinger fra brukere om at de kun ønsket varsel for oppfølgninger hvor en selv er ansvarlig. 

Idag må oppdragsansvarlig åpne høyre panel for å se alle oppfølgninger som ikke er signert ut, evt. bruke oversiktsiden.

 

Vi vurderte å legge på ett tall til  nede i hjørnet av oppfølgningsknappen. Slik at vi kunne å vise antall egne oppfølginger på siden og antall oppfølgninger totalt på siden. Dette kan vi vurdere på ny.

av Linda_Jensen
Status changed to: Status: Stem - vi vurderer!
 

 

Lars-Erik Moltzau
CONTRIBUTOR ***
av Lars-Erik Moltzau

Ja, en slik løsning er også bra. Hvis noen synes det er forstyrrende at det står et tall nede i hjørnet og ikke bare kan ignorere dette, så burde det vært en løsning for at en selv vil velge hvilke varsler som skal vises. Men det blir kanskje teknisk vanskelig?

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"