Mine områder
Hjelp
Hermod Thrana
CONTRIBUTOR **

Historiske lønnslipper m/passordbeskyttelse

av Hermod Thrana
Status: Ikke prioritert

I disse GDPR tider, hadde det vært veldig greit at også ettersending av lønnslipper til ansatte (Historiske lønnslipper) hadde valg for "Passordbeskyttelse". Vi har en del tilbakemeldinger fra enten sluttede ansatte eller ansatte som ikke finner sine lønnslipper, om å ettersende dette på mail. Men iht. sikkerheten, må vi ettersende dette i post i dag. Derfor hadde det vært veldig greit å hatt muligheten å sende dette på mail m/passordbeskyttelse (kryptert).

3 Kommentarer
Eide Marianne
CHAMPION ***
av Eide Marianne

Helt enig, jeg klarte å glemme å sende ut elektroniske lønnslipper denne gangen.  Utrolig kjedelig å måtte sende dem på papir, tidkrevende også.  Skulle ønske det kom opp et spørsmål om elektroniske lønnslipper var sendt før vi godkjenner.  Det står ikke noe i kjørejournalen om dette heller.

Turi Silde Hjellestad
CONTRIBUTOR **
av Turi Silde Hjellestad

Dette er absolutt ønskelig! Det er alltid lønnslipper som må ettersendes.

Anonymous
Ikke relevant
av Anonymous
Status changed to:

Hei

 

Dersom du legger inn i rutinen ved lønnskjøring at du velger å lagre enektronsike lønsslipper på disk før du godkjener perioden vil du kunne sende elektroniske lønnsslipper med passordbeskyttelse. Alternativet kan være å ta i bruk Payslip, og sende lønnsslipp til mobil.

 

Ser det er kommentert under at det er ønskelig emd en melding om det er sendt elektroniske lønnsslipper før godkjenning. 

 

MVh

Kenneth Skogen

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"