avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

CONTRIBUTOR **

Historiske lønnslipper m/passordbeskyttelse

Status: Prioriteres ikke

I disse GDPR tider, hadde det vært veldig greit at også ettersending av lønnslipper til ansatte (Historiske lønnslipper) hadde valg for "Passordbeskyttelse". Vi har en del tilbakemeldinger fra enten sluttede ansatte eller ansatte som ikke finner sine lønnslipper, om å ettersende dette på mail. Men iht. sikkerheten, må vi ettersende dette i post i dag. Derfor hadde det vært veldig greit å hatt muligheten å sende dette på mail m/passordbeskyttelse (kryptert).

3 Kommentarer
CONTRIBUTOR ***

Helt enig, jeg klarte å glemme å sende ut elektroniske lønnslipper denne gangen.  Utrolig kjedelig å måtte sende dem på papir, tidkrevende også.  Skulle ønske det kom opp et spørsmål om elektroniske lønnslipper var sendt før vi godkjenner.  Det står ikke noe i kjørejournalen om dette heller.

CONTRIBUTOR **

Dette er absolutt ønskelig! Det er alltid lønnslipper som må ettersendes.

Status changed to: Status: Prioriteres ikke

Hei

 

Dersom du legger inn i rutinen ved lønnskjøring at du velger å lagre enektronsike lønsslipper på disk før du godkjener perioden vil du kunne sende elektroniske lønnsslipper med passordbeskyttelse. Alternativet kan være å ta i bruk Payslip, og sende lønnsslipp til mobil.

 

Ser det er kommentert under at det er ønskelig emd en melding om det er sendt elektroniske lønnsslipper før godkjenning. 

 

MVh

Kenneth Skogen