Mine områder
Hjelp
Rebekka Bjånesøy
CHAMPION *

Linjer for tekst i mailen med elektroniske lønnsslipper

av Rebekka Bjånesøy
Status: Akseptert

Sender ofte med en liten beskjed sammen med de elektroniske lønnsslippene. Er det mulig å lage boksene litt større slik at hele linja blir synlig uten å måtte pile seg bortover når man skal lese gjennom?

 

Kunne også tenkt meg noen flere linjer slik at jeg kunne brukt en linje eller to til å lage mellomrom, for eks mellom beskjeden og signaturen.  Da ser mailen i vertfall litt mer proff ut.

6 Kommentarer
Marianne G
CONTRIBUTOR ***
av Marianne G

Veldig bra ide!

Håper denne blir godtatt raskt, uten at hundre stykker må "like" den først.

 

 

Ørjan Bueklev
CONTRIBUTOR ***
av Ørjan Bueklev

Godt forslag!

 

Ønsker også at teksten blir "liggende fra gang til gang", da mye av teksten som skrives inn er den samme hver gang (både emne-feltet og meldingsteksten).

 

Dette er jo omtrent samme som distribusjonen av "Personoppsummering" til nyttår, og der blir teksten lagret fra år til år. Bør derfor være mulig å ha lik løsning på lønnsslippen. Eventuelt om man har hukk på slutten av linjen for om om man vil lagre teksten eller ikke

Anonymous
Ikke relevant
av Anonymous
Status changed to:

Hei Rebekka.

 

Takk for forslaget!

 

Vi har tatt en titt på denne idéen, og den passer under retningslinjene våre for opprettelse. Vi holder deg oppdatert hvis vi har mer å dele. Inntil da ønsker vi å fortelle deg at vi har anerkjent ideen din, og vi oppfordrer alle til å stemme/like for å øke synligheten.

 

Her kan du lese mer om prosess for idéer og utvikling i Visma.

 

Med vennlig hilsen

Wenche Jacobsen

Marianne Nyheim
CONTRIBUTOR *
av Marianne Nyheim

Godt forslag!

 

Ønsker også som Ørjan at man kan ha en standard tekst som følger fra måned til måned ved utstedelse av lønnsslipper da vi skriver det samme nesten hver måned.

Nils Fossum
ACTIVE CONTRIBUTOR *
av Nils Fossum

Støtter forslaget til Rebekka og kommentaren til Ørjan. Skulle også ønske at det var mulig å skrive en lengre forklaring som kunne ligget ved eposten med lønnsslippen som et eget PDF-vedlegg. Ikke til alle altså men til de det er aktuelt for. Dette tekstdokumentet skal man da kunne skrive på mens man jobber med selve lønnskjøringen så det bør være lett tilgang til det fra rutinen for "Periodens lønn".

Anonymous
Ikke relevant
av Anonymous
Status changed to:

Hei!

 

På bakgrunn av antall likes aksepterer vi denne, og legger denne saken inn som utviklingsønske og planlegger implementering av denne.

 

Takk for innspill

 

Mvh

Kenneth Skogen

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"