avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Solvor Ardem
CONTRIBUTOR **

Lønn pr lønnsart med dato

av Solvor Ardem
Status: Prioriteres ikke

Nå som det snart kreves at man rapporterer inn dato på hver måned på f.eks. etterbetalinger, så hadde det vært praktisk om man kunne legge inn dette som et fast valg på alle man skal legge inn på under Lønn pr. lønnsart, slik som f.eks. antall, sats og beløp.

3 Kommentarer
av Wenche_Jacobsen
Status changed to: Status: Stem - vi vurderer!

Takk for idéen Solvor.

 

Vi vil gjerne høre meninger fra andre kunder i Communitiet om denne ideen. Vi har ikke hørt om dette fra andre kunder, så vi er interessert i å høre om andre jobber på denne måten også. Oppfordrer andre i Community til å kommentere og stemme for å se omfanget av de som eventuelt ønsker dette.

 

Mvh
Wenche Jacobsen

av Wenche_Jacobsen
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!

Hei.

Vi ønsker å få en oversikt over hvilke idéer kunder flest ønsker at vi implementerer og oppfordrer alle til å stemme om de synes dette er en god idé.

Mvh
Wenche Jacobsen

av Kenneth Skogen
Status changed to: Status: Prioriteres ikke

Hei!

Informasjon om opptjeningsperiode på lønnsatrnasksjoner er aldri blitt obligatorisk, og feltene vil sannsynligvis bli fjernet fra Huldt & Lillevik, og derfor vil dette ønske på nåværende tidspunkt ikke bli prioritert. Dersom der skjer endringer her vil dette naturligvis være noe vil tar opp igjen til vurdering

 

Mvh

Kenneth Skogen