avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Håvar Kvalbein
PARTNER

Vår ref på tilbud/salgsordre/innkjøp som nedtrekkmeny i stedet for tekstfelt

av Håvar Kvalbein
Status: Stem - Vi vurderer!

Vår ref feltet er i dag automatisk fylt ut med navnet til pålogget bruker. 

Det er en del ønsker på at dette feltet kunne vært en nedtrekkmeny, slik at en i stedet for å måtte taste inn endring, kan velge en annen medarbeider/bruker. Dette sparer en for en del tid.

Gjelder for eksempel hos kunder der selgere registrerer inn ordrer, og skal velge hvilken logistikkmedarbeider som skal jobbe med ordren i ettertid. 

I dette tenkte tilfellet, vil en også ha mulighet på medarbeider å registrere gruppe/avdeling  eller annen faktor for uttrekk, som igjen gjør at en i oppsett kunne valgt hva gruppering-/avdelinger som skal bli tilgjengelig i vår ref nedtrekkmenyen. 

 

Til tross for nedtrekkmeny kan en fortsatt ha en default verdi som tilsier pålogget bruker.

 

Et alternativ til vår ref, er at det legges opp til en ny/egen nedtrekkmeny som baserer seg på medarbeiderlisten. 

5 Kommentarer
Aina Vedvik
PARTNER
av Aina Vedvik

Hei

Du har jo medarbeider som eget felt på ordren, vil ikke den dekke behovet ditt?

 

 

Håvar Kvalbein
PARTNER
av Håvar Kvalbein

Hei

Nei, dessverre, de jobber spesifikt med selgere som oppretter og koordinerer ordresaksgang. De skal registrere inn logistikkmedarbeider som vil stå som ansvarlig for oppfølging av ordren. 

Det er nok litt utenfor normalen, men samtidig en noen forespørsler rundt det å kunne brukere håndtere ordrer med flere ansvarlige/koblingspunkt. 

Det at en må legge inn vår ref manuelt, og i stedet kunne velge fra nedtrekkmeny er uansett en potensiell forenkling av registrering av ordre.

Tonje
VISMA
av Tonje
Status changed to: Status: Stem - vi vurderer

Takk for ønsket. 

 

Vi ønsker at flere skal gi tilbakemeldinger for om noe skal forbedres eller ikke. 

Vi ønsker at brukere stemmer og liker forslag som kommer inn. Vi lar denne ligge til vurderes og ser om flere brukere ønsker det samme. 

 

Mvh

Tonje
VISMA
av Tonje
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!
 
amundsf
CHAMPION ***
av amundsf

Er absolutt alle hodefelter i bruk? En quick-fix hadde vært å bytte ut feltet vår ref med bransje, befrakter , distrikt e.l. En del designjobb, men det funker.

 

Er absolutt alle felter i bruk og man ønsker nedtrekksliste så er jo data extension alltid en løsning. En lite triks er at lager man nytt felt som man kaller Employee så vil man få et dropdownfelt mot oppslag i medarbeidertabellen. Og slipper å vedlikeholde to grunnregistre. Bruker dette selv i andre tabellkombinasjoner.