Mine områder
Hjelp
Anonymous
Ikke relevant

App

av Anonymous
Status: Akseptert

Hei.

 

Når kommer en mobilapplikasjon til mintimeliste?

3 Kommentarer
av Anna Loug Grastveit
Status changed to: Status: Akseptert

Hei @Anonymous og takk for innspill 😊


Visma Tid er i dag en responsiv webapplikasjon som tilpasser grensesnittet i løsningen ut i fra hvilken type device du bruker, dvs når du kjører løsningen på mobilen så vil den se annerledes ut enn om du kjører på en Pad eller PC. Med bakgrunn i det så er det ingen planer om å lage en egen app for Visma Tid - den skal allerede fungere meget godt på mobilt grensesnitt. Men, vi holder på å lage en "skall app" som gjør at du kan starte Visma Tid uten å måtte logge inn hver gang (appen husker hvem du er og logger inn i den responsive web løsningen) og håndtere push av meldinger. Jeg regner med at dette blir lansert en gang i løpet av Q2 i 2020 i samarbeid med både Visma Enterprise og Visma Software. 

 

 

MalinGjerde_
CONTRIBUTOR ***
av MalinGjerde_

Ved registrering av timer på mobil forsvinner "lagre"-knappen. Dette er spesielt ved bruk av android. Ved bruk av nettleseren Safari opplever enkelte brukere at siden lastes flere ganger uten at det "skjer" noe mer, det virker som at siden ikke registrerer at vi trykker på noen knapper. (som skulle da gitt en ny side)

Tim_Skau
CHAMPION *
av Tim_Skau

Hei, Hva er status på dette arbeidet? 

Er det laget noen app/appskall ? Jeg ser på Google Play så ser det ut til å være noen Visma Tid apper. En er svensk, og den andre (Visma Tid tilstedestempling) ser ikke ut til å fungere en gang..

 

mvh

Tim Skau

Digitaliseringsrådgiver Narvik kommune

Få oppdateringer om denne artikkelen rett i mailboksen din

Klikk på de tre prikkene til høyre i innlegget/artikkelen og velg Abonnér.

Les mer om abonnering på artikler, faner og områder her.