avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
CONTRIBUTOR ***

Stripe / Klarna betalingsløsning

Hei,

vil dere, på tilsvarende måte som dere også har gjort med PayPal, lage en betalingsløsning for Stripe og Klarna? Må vi per dato lage disse som en manuell løsning og sette opp alle detaljer selv?

12 Kommentarer

Hei Erling,

Takk for dine innspill vedrørende Stripe og Klarna. Klarna er noe vår R&D avdeling nå ser på ift 2016 Roadmap. Ift Stripe er dette en relativt ny betalingsaktør i Norge, som vi må se nærmere på før vi kan si noe mer om vi vil støtte denne. Pr nå ligger det ikke i 2016 planen.

Inntil disse betalingsalternative evnt blir integrert i løsning, må du håndtere dette manuelt.

 

 

mvh

Jan Helge Eikrem, Product Manager

CONTRIBUTOR *
Hei, Undertegnede lurer på hvor langt man har kommet i forhold til Klarna støtte. Å ha en delbetalingsalternativ ovenfor kunder er svært viktig i dagens marked, der de fleste nettbutikker tilbyr dette. Støttes noen slik aktør av Visma Webshop og eAccounting per dags dato?
CONTRIBUTOR *
Hei, kan vi vennligst få et svar på hvor langt man er kommet i denne prosessen? Vi vil veldig gjerne kunne tilby våre kunder en form for delbetaling, men ingen av disse støttes per dags dato slik jeg har forstått det. Er dette noe som det jobbes med, eller bør vi koble inn et selskap som kan lage denne integrasjonen for oss fra bunnen av?

Hei igjen Daniel,

Vi er inne i en revideringsprosess når det gjelder videre utvikling av Visma Webshop løsningene. Klarna står fortsatt på vår backlogg liste og er noe vi ønsker å kunne støtte, men jeg har dessverre ingen informasjon på nåværende tidspunkt om når dette kan bli. Det er flere saker som har dukket opp ila 2016 som vi må ta til vurdering for videre utvikling og prioritering når det gjelder vår webløsning. Ett av disse er et nytt EU direktiv rundt betalingsløsninger som blir kalt, PSD2 - http://www.sepaforcorporates.com/single-euro-payments-area/5-things-need-know-psd2-payment-services-directive/

Vi vil komme tilbake med et svar i denne "tråden" når vi kan si noe mer om når en støtte for Klarna kan være klar.

CONTRIBUTOR **

Hei Jan Helge Eikrem,

 

Jeg har lest om dette direktivet fra EU. Det er klart at en endring kommer når det gjelder betaling mellom kunde og butikk, hvor instutisjoner som Paypal og Klarna mest sannsynlig blir overflødig.

 

Men.....det skal jo helst ikke stoppe Visma fra å levere løsninger som er viktige for nettbutikker. Klarna er et helt klart must for norske butikker, da det er en løsning som er blitt veldig godt etablert og brukt i de aller fleste nettløsninger. Det at Visma ikke tilbyr dette er på langt nær optimalt.

 

Det nye direktivet er akkurat nå blitt stemt gjennom for høring og vil med stor sannsynlighet ikke bli en aktualitet før om noen år. Vi som forbrukere kan ikke forventes å måtte vente på at Visma kanskje eller kanskje ikke muligens skal kunne greie å ta en avgjørelse.

Klarna er alternativet som i dag er operativt og vil være det fram til nye direktiv trer i kraft og i mellomtiden må Visma levere et fullverdig produkt.

Det du egentlig skriver i svaret ditt 14. mars, slik det virker på meg, er at Visma egentlig er usikre på sin satsing på webshop i sin helhet og at en utfasing av denne virksomheten er det dere vurderer. 

Hei igjen Gisle,

Ift ditt svar ønsker jeg å klargjøre at vi i Visma fortsatt vil satse på og videreutvikle våre Visma Web produkter. Vi ser også på Klarna som en ny alternativ betalingsaktør til våre webshopløsninger, og dette er noe som ligger i vår backlogg, sammen med en rekke andre ønsker. PSD2 direktivet vil trolig få effekt fra 2018 (gjennstår å se), men dette vil naturlig nok ha en innvirkning når det gjelder betalingsformidling slik vi i dag kjenner det. Vi vil ila 2017 komme med flere nyheter og forbedringer som vi håper og tror alle våre website/-shop kunder vil ha stor nytte av og sette pris på. 

Dersom det er funksjonalitet du er avhengig av og kritisk for din webshop, som vi pr i dag ikke dekker, og du samtidig er bruker av økonomiløsningen Visma eAccounting, kan jeg nevne at denne løsningen også har integrasjoner til en rekke alternative nettbutikker som kanskje kan dekke dine behov. Du kan se mer om hvilke 3.parts løsningen (inkl Webshop's) som er integrert med Visma eAccounting på denne siden, www.visma.no/eaccounting/integrasjoner.

Ønsker deg en fortsatt fin dag.

Mvh

Jan Helge Eikrem, Product Manager

 

CONTRIBUTOR *

Hvordan går det med Klarna integrering i webshop?

CONTRIBUTOR **

Venter også på Klarna

CONTRIBUTOR *

Hvordan går det med Klarna? Føler ikke at Visma klarer konkurransen med andre nettbutikker for tiden da kunden ønsker enkle betalingsmåter med faktura og Klarna er den som er mest brukt. En annen ting er at det er mye feilmeldinger på siden med sikkerhetssertifikat som skremmer kundene.

CONTRIBUTOR *

Hei!
Når kan det forventes at en integrasjon med Klarna er på plass?

CONTRIBUTOR **

klarna ,klarna klarna oley oley oley ,når kommer den?

CONTRIBUTOR *

Visma ligger langt etter andre nettbutikker her dere er nødt å få til Klarna snart. I tillegg er jo vippsen kun inni NETS så er ikke brukervennlig. Problemet er at man mister kunder da det ikke er enkelt å betale. Nettbutikken har også små bugs som at en vare alt ligger i kurven men det virker som den ikke er på lager. I tillegg er vippsen ustabil vet at betaling ikke går gjennom, og salg må hele tiden kjøres i etterkant, noe som resulterer overbooking. Dere er gode på regnskap men nettbutikken er ikke bra!