avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Joachim Amundsen Trana
CONTRIBUTOR **

Bildevedlegg - mulighet for kommentarer

av Joachim Amundsen Trana
Status: Akseptert

Hei! 

 

Er det mulig å få til en kommentarfunksjon på bildevedlegg? 

F.eks. tilbakemelding til person som har lastet opp inngående faktura/kvittering? 

 

14 Kommentarer
Rolf Angelsen
CONTRIBUTOR ***
av Rolf Angelsen

Savner en slik mulighet for å kunne notere mer forklarende informasjon som kan være nyttig å huske dersom det blir spørsmål om mer bakgrunn for kostnaden/inntekten eller være kilde til noter til regnskapet osv. 

Nina Tenåsen
CONTRIBUTOR ***
av Nina Tenåsen

Signerer denne!

 

Savner å kunne kommentere på bildevedlegg til kunden/den som har lastet opp bilaget. F.eks. - denne må tas bilde av/scannes på nytt pga ulesbar, eller mangler side 2 av denne fakturaen og så videre...

Emilie Røed
VISMA
av Emilie Røed
Status changed to: Status: Stem - vi vurderer!

Godt innspill jeg ser flere kan dra nytte av! 

uffe75
CHAMPION *
av uffe75

Hei,

Når det gjelder den automatiske tolkingen av scannede dokumenter som man laster opp, enten via PC eller app, så er den svært ofte direkte feil eller delvis feil. Det kan være at kvitteringer blir "lest" som faktura og motsatt (spesielt når man har scannet fra PC/Lagret vedlegg fra mail etc.) Skulle helst sett at det var mulig å korrigere denne teksten, etter at dokumentet er lastet opp. Det burde også være flere "valg" enn bare kalle det kvittering eller faktura - som f.eks årsoppgaver/kontoutskrifter eller andre dokumenter som regnskapsføreren ønsker. 

Nina Tenåsen
CONTRIBUTOR ***
av Nina Tenåsen

Hvordan går det med prosessen i det å kunne lage kommentarer på bildevedlegg?

 

Ulf-Johnny - jeg anbefaler at du lager egen tråd på din problematikk, da den ikke helt stemmer med det trådstarter etterlyste.

Emilie Røed
VISMA
av Emilie Røed

Hei @Nina Tenåsen,

 

Vi har ikke startet å utvikle dette enda, så litt vanskelig å si noe mer på nåværende tidspunkt. Kan komme tilbake til deg når vi nærmer oss noe. 

 

Med vennlig hilsen,
Emilie Røed
Product Manager, Visma Mamut AS

Nina Tenåsen
CONTRIBUTOR ***
av Nina Tenåsen

Kommet videre i vurderinga her? 🙂 Savner det veldig!

Emilie Røed
VISMA
av Emilie Røed

 Hei @Nina Tenåsen,

 

Det ser ut til at vi kommer til å akseptere denne, men tør ikke endre status helt enda ettersom vi er planleggingsfasen for 2019. 

 

Beklager at jeg ikke kan være mer konkret her. 

 

//Emilie 

Sara Malm
VISMA
av Sara Malm
Status changed to: Status: Åpen
 
Joachim Amundsen Trana
CONTRIBUTOR **
av Joachim Amundsen Trana

Her går det unna! 😉 

uffe75
CHAMPION *
av uffe75

Hei 

når er neste "korsvei" for at denne forbedringen kan vinne frem i prioriteringen?

Emilie Røed
VISMA
av Emilie Røed

Hei @uffe75 

 

Vi er oppstartsfasen med en større prestudy av bildevedlegg/håndtering av vedlegg i Visma eAccounting. Vi ønsker å gjøre flere forbedringer - og kommer til å se på ønsket som en del av dette arbeidet. 

 

Planen er å starte å lansere forbedringer på "Bildevedlegg" etter sommeren, da vi også er ferdig med prestudy (kundeintervjuer, prototyper etc). 

 

Mvh

Emilie Røed 

Emilie Røed
VISMA
av Emilie Røed
Status changed to: Status: Akseptert
 
Rolf Angelsen
CONTRIBUTOR ***
av Rolf Angelsen

At det nå går an å få en forhåndsvisning av bildevedlegg er positivt, men jeg opplever at dette er blitt mer komplisert å håndtere. Dessverre går det ikke nå an å forstørre bilaget lenger, tror kanskje jeg ikke er alene i å mangle falkeblikk...

Vedlegg som er lastet opp ligger, så langt jeg kan se, i en totalt tilfeldig rekkefølge. Tidligere lå de i den rekkefølgen de ble lastet opp, både umiddelbart og senere om man ikke registrerte transaksjonen straks. Personlig ville jeg nok ha beholdt den gamle visning fremfor det som er nå. 

Det mangler fortsatt mulighet for å legge inn kommentarer til bilagene slik man kan i scanner-appen(som forresten er veeeldig treg til tider med funker ellers superfint altså). Det kunne vært nyttig for faktura man får som pdf og manuelle bilag man lager selv. Det blir for dumt å måtte skrive ut på papir, for så å skanne osv...

Jeg har også opplevd at bilag jeg har lastet opp ikke er der når jeg skal koble det. Jeg laster opp på nytt, kobler, men så, neste gang jeg ser etter et bilag så ligger det der likevel. Om det skyldes at det faktisk ikker er i listen, men bare vanskelig å finne pga den merkelige sorteringen, skal være usagt. Jeg må uansett bare slette det, og noen ganger sjekke om det er ført tidligere eller ikke.