avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

CHAMPION ***

EHF og vedlegg

Status: Implementert

Det bør være mulig å sende EHF-fakturaer med vedlegg. Etter det jeg har skjønt, er det avhengig av hva slags system mottaker har om vedkommende får vedlegget eller ikke, årsaken er at eAccounting ikke klarer å sende det i en fil . Nå har jeg kunde som kun har mottatt vedlegg og ikke selve fakturaen. Hvis mottaker ikke klarer å motta begge deler, bør det ihvertfall være et system slik at det er fakturaen som kommer frem og at det ikke er vilkårlig om det er faktura eller vedlegg som dukker opp hos mottaker. Vedlegg går evt an å ettersende. 

 

Jeg ønsker også at det skal være mulig å sende faktura inkl vedlegg i en fil både som e-post og som EHF, da vil utfordringen over bli borte. Dette er et stort problem for flere av våre kunder. 

6 Kommentarer
CHAMPION *

Siden dette fortsatt ikke virker, ser vi oss dessverre tvunget til tipse om Sendregning eller tilsvarende til alle kunder med behov for vedlegge til EHF-fakturaer

Status changed to: Status: Akseptert
 
Status changed to: Status: Under utvikling
 

Hei @Reidunn og @Ottar Espeland 

 

Dette er nå klart, og vil bli lansert til alle brukere 11.desember.

 

Om dere vil, kan vi få aktivert funksjonen hos utvalgte klienter i dag - eller når dere måtte ønske. 

 

Send meg isåfall kundenr. på e-post: emilie.roed@visma.com 

 

//Emilie 

Hei,

 

Dette blir lansert i morgen for alle brukere. Merk at man må gå inn på Firmainnstillinger - Fakturaopplysninger, og markere at man ønsker vedlegg og faktura samlet i en fil.

 

Mvh

Emilie 

Status changed to: Status: Implementert