avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Lena-T
PARTNER

Fakturadato på utkast kundefaktura

av Lena-T
Status: Implementert

I slutten av måneden lager vi mange fakturautkast, men først når måneden er over kan vi fakturere disse. Når vi lagrer utkast kundefaktura blir fakturadato endret til dagens dato, dette medfører mye ekstraarbeid når vi går over i ny måned, ettersom fakturadato må endres manuelt til siste dato i foregående måned.

Det må være mulig å lagre fakturadato i utkast.

5 Kommentarer
norbert
CONTRIBUTOR **
av norbert

Det er litt plagsomt , ønsker også at lagret faktura i utkast blir lagret med dato som jeg har satt på den.

VibekeSH
CONTRIBUTOR ***
av VibekeSH
Dette er spesielt et problem ved månedsskiftet og årsskiftet. Fakturadato endres til dagens dato automatisk.
av Ole Torgersen

Vi holder på å diskutere en endring rundt dette nå men har et spørsmål til dere. Hvordan ønsker dere at forfallsdato skal fungere i dette tilfellet. I dag følger forfallsdato fakturadatoen + det antall dager som er satt på kunden, f.eks 14 dager. Hvis fakturadato blir tilbake i tid risikeres det å sende ut en faktura med veldig kort eller i verste tilfelle passert forfallsdato hvis man ikke husker på å endre denne. Det er mange måter å komme rundt dette på f.eks ved å bryte koblingen mellom fakturadato og forfallsdato eller gitt varsel hvis forfallsdato er kortere enn det som er satt på kunden. Hva hadde fungert best for dere rundt forfallsdato?

Emilie Røed
VISMA
av Emilie Røed

Hei,

 

I morgen vil vi lansere en innstilling der dere selv bestemmer om dagens dato eller original dato skal benyttes på fakturautkast. Den nye innstillingen finner dere under Innstillinger - Fakturaopplysninger. Husk å lagre etter endringer er gjort.

 

Mvh

Emilie Røed 

Emilie Røed
VISMA
av Emilie Røed
Status changed to: Status: Implementert