Mine områder
Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hjelp
Bjørn Vaaland
CONTRIBUTOR **

Fakturering direkte til Vipps - se om kunde har Vipps før fakturering

av Bjørn Vaaland
Status: Åpen

Har en kunde som driver salg av kjøttvarer. Salget forgår på nett, men personlig levering ukentlig. De kan ikke ha "kontantbetaling" med kort - da en del av konseptet er at kundene ikke trenger å være hjemme, og de kan ikke ta seg betalt på forhånd, da alle kjøttstykkene er av ulik størrelse, og veies i det de pakkes for hver kunde, og faktureres pr kg. Kunden benytter Visma eAccounting til å generere faktura.

Etterhvert som de får flere kunder (har sendt ca 1.500 faktura fra oppstart ifjor høst), blir dette tungt å administrere, da autoinvoice krever handling fra kunden (godkjennelse av SMS etc) samt at det ikke foreligger email fra de ulike kundene.

Det kunden ønsker og trenger er en mulighet for å se om kunden har VIPPS i eAccuonting, slik at faktura kan sendes direkte i VIPPS dersom kunden har dette, og printe ut og legge ved faktura til de kundene man ser ikke har vipps. Dette fungerer i andre systemer, (bla Tripletex) og er av stor betydning for kunde at han må bytte system, om ikke eAccounting klarer å få det opp å gå.