avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Lena-T
PARTNER

Flere salgskontoer ved integrasjon iZettle

av Lena-T
Status: Åpen Idé

Skulle gjerne hatt mulighet for å legge inn flere kontoer ved oppsett av integrasjon mot iZettle. Vil tro at det er mange som har lagt inn flere produkter som selges, og at det er behov for å splitte denne omsetninga i forbindelse med bokføring.

5 Kommentarer
Miriam11
CONTRIBUTOR **
av Miriam11

Ja, det er absolutt nødvendig, og har tatt det opp med Izettle og  anbefalte de at dette er noe som skal implementeres av ERP leverandøren.

RC3BRY
CONTRIBUTOR *
av RC3BRY

Venter på denne....som Restaurant har vi behov for egne salgskonti for kaffe, mineralvann, øl,vin, osv.

Blir mye ekstraarbeide med føring av dette slik det er nå. For manuell føring hadde det også hjulpet med bedre rapporter i IZettle...

PoML
CONTRIBUTOR ***
av PoML

Transaksjonslistene fra iZettle har jo produkt med... og i Visma har vi samme produkter defintert... Kan ikke dette tas hensyn til ved import og integrasjon?

Miriam11
CONTRIBUTOR **
av Miriam11 (Oppdatert ‎27-01-2020 18:21 av Miriam11 )

Det er ingen mulighet til å opprette flere salgskonti i Izettle integrasjon, og pr. idag for kunder innen serveringsbransje føres dagsoppgjøret manuelt. Det er sterkt ønske om å kunne effektivisere arbeidet rundt dette.

PoML
CONTRIBUTOR ***
av PoML

Noe nytt om dette?

 

Vi har både salg og medlemsskap i både iZettle og Vipps, og hver lille transaksjon må føres manuelt i eAccounting 4 ganger pluss alle feilene man gjør underveis.  Har laget en VIPPS hjelpekonto for å manuelt importere dertil og få opp en lang referansetekst som i alle fall forteller hva som er hva, men eAccounting matcher ikke denne med noe så en stor %-del blir feilført, så er det på an med korrigeringsbilag etc etc.

 

Vi har en omsetning på under 100 000, men har allerede 2388 manuelle bilag (!) til tross for integrasjon mot bank og iZettle.