avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
CONTRIBUTOR **

Forbedret samlehåndtering

Status: Ny

Samlehåndtering av fakturautkast er for enkelt som det er nå. Man bør kunne endre fakturadato og forsendelsesmåte for alle valgte kunder samtidig. Massefakturering har den siste muligheten (å tilpasse forsendelsesmåte for alle), så det skal være en enkel sak å implementere for samlehåndtering også?

2 Kommentarer
CONTRIBUTOR **

Ekstremt enig.   Bruker pr i dag 2 arbeidsdager hver måned på å få fakturautkasene over til fakturaer.  Provoserende å få reklamekampanjer om besparing av tid - og "elefanten i rommet" som kjøres nå samtidig. 

Kjære Visma - sørg for at det finnes en mulighet for default ang utsendingsmåte av fakturautkast når du bruker samlehåndtering. 

CONTRIBUTOR *
(updated by rbrock ‎01-11-2019 12:01 )

Har dere mulighet til å forbedre funksjonen "samlehåndtering" av fakturautkast? For eksempel tildele prosjekt og dimensjoner til hver faktura. Det burde også være mulig å merke alle og tilegne alle fakturaer den samme verdien (enten det gjelder send via e-post/print pdf, prosjekt,dimensjoner,dato) slik at man ikke må gjennomføre endringen på hver eneste linje nedover - da forsvinner jo poenget med samlet håndtering.