avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Forholdsmessig mva

Status: Implementert

Ønske om støtte for forholdsmessig mva i Visma eAccounting. 

 

Klikk "Liker" om du har behov for denne funksjonen. 

21 Kommentarer
CONTRIBUTOR **

Enig

Jeg jober som lydtekniker og selger lydutstyr.

Lydteknikk er utenfor mva området, og salg er jo høy mva.sats

Støttes.

CONTRIBUTOR ***

Med den nye MVA meldingen nå og automatikken med å kontrollere bilag så hadde det hvert supert om vi kunne endre MVA kodene selv da mange kunder har differensiert MVA og at dette da på samme måte som nå hadde regnet ut riktig MVA beløp.  

Anonymous
Ikke relevant

Ja, støttes. Er det ikke enkelt for de på teknisk å legge inn en mva kode, som er egendefinert forhåndsmessig mva? Og forhåndmessig mva justeres av bruker i innstillinger. Håper på en slik brukervennlig løsning.

CONTRIBUTOR **

Bør definitivt være en løsning for å håndtere forholdsmessig fradrag, bruker det på flere kunder.

Hva er status i saken?

 

Har stort behov for støtte for forholdsmessig fradrag på mva. Mange av kundene mine som har dette hadde passet veldig godt i eAccounting i steden for Visma Business.

 

 

CONTRIBUTOR ***

Samme her og har hatt denne saken oppe i flere år nå på forholdsmessig fradrag på mva. Mange av de små kundene driver også med undervisning vs rådgivning og får ikke fult MVA fradag. For å spare tid og unngå feil manuell utregning burde dette være greit å få på plass. 

CONTRIBUTOR **

Kan pr dd ikke bruke Visma eAccuonting på alle kunder da denne funksjonen ikke er på plass, blir for mye arbeid og for mye feil om dette skal gjøres manuelt!

Enig. Dette er en viktig funksjon å få på plass. Det er ganske mange kunder som passer godt inn i eAccounting, men som har avgiftspliktige og avgiftsfrie inntekter.

Hei,

 

Vi er klar over at dette er et viktig ønske for mange, og vi ser på hvordan dette passer inn i vår Q2- planlegging. Ettersom vi jobber med et par større caser nå - kan jeg med sikkerhet si at vi ikke rekker noe før påske, dessverre. 

 

Oppdaterer tråden når jeg har mer info. 

 

Her ser dere forøvrig en supportartikkel på alternative måter dette kan løses på inntil videre. 

 

Vennlig hilsen,
Emilie Røed, Product Manager

CONTRIBUTOR ***

Dette er et "must" om vi forsatt skal kunne bruke Visma eAccounting - alt for mye arbeid slik det er i dag med manuell behandling!

Status changed to: Status: Akseptert

Vi kommer på sikt til å støtte forholdsmessig mva, men det ser ikke ut til å bli i 2019. 

 

Tråden oppdateres dersom det skulle være noe nytt. 

CONTRIBUTOR *

Driver rideskole med rideleir, stevner, transport av hester, utleie av stallbokser, salg av fôr og strø, og salg av klær med vår logo. All undervisning er uten mva, og dermed kan vi ikke trekke fra mva på fôr o.a. som gjelder rideskole hestene. Men vi kan trekke fra på det som er kjøpt inn til hestene som står oppstallet privat. I Mamut E brukte jeg forholdsmessig mva, og det sparte jeg mye tid på. Med Visma eAccounting må jeg regne ut mva jeg får trekke fra, på alle kvitteringer og fakturaer. Dette tar unødig tid. Håper derfor at vi får forholdsmessig mva også her.

Hei,

 

Her kommer en statusoppdatering på forholdsmessig mva. 

 

Vi kommer til å begynne utviklingen på nyåret (etter at pågående caser er ferdige), så forhåpentligvis vil dette vært klart ila. Q1. 

 

Oppdaterer tråden når vi starter selve utviklingen. 

 

Mvh

Emilie Røed 

Status changed to: Status: Under utvikling

Vi starter selve utviklingen (kodingen) neste uke 🙂

 

Dette er et case som påvirker store deler av Visma eAccounting, og vil derfor ta litt tid å utvikle og teste. Slik det ser ut nå, vil det være klart ila. våren. Oppdatere tråden når vi vet litt mer. 

 

//Emilie 

CONTRIBUTOR ***

Nydelig:-)

Hei,

 

Her kommer en oppdatering på dette caset. Utviklingen er nå i all hovedsak ferdig, og vi starter opp med betatesting neste uke. Dersom testingen går som forventet håper vi å kunne lansere forholdsmessig mva siste uken i mai. 

 

Forholdsmessig mva-funksjonen vil  være tilgjengelig i variantene Smart og Pro. 

 

Hilsen,

Emilie Røed 

Perfekt. Ta vare.

Status changed to: Status: Implementert

Implementert onsdag 27.mai. 

Tusen takk.

CONTRIBUTOR ***

Har behov for dette for alle våre kunder:-)