avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

CONTRIBUTOR ***

Ikke lage bilag ved kjeding

Status: Åpen

Jeg ser dette er tatt opp før uten at det er kommentert fra Visma sin side. Det er unødvendig å lage bilag av en kjeding. Dette gjør leverandør- og kundereskontroer veldig uoversiktelig. Dette er jo rapporter som også brukes til å sende mellom leverandør/kunde ved avstemminger.  Jeg ønsker meg veldig at dette endres.

3 Kommentarer
CONTRIBUTOR **

Helt enig.

Regnskapsmessig blir det jo direkte feil at det lages egne posteringer for en kobling mellom 2 bilag, så det eneste logiske er at dere snarest sørger for å behandle dette som en kobling uten posteringer slik som de aller fleste andre(eller kanskje alle?) systemer gjør.

CONTRIBUTOR ***

Hva tenker Visma om å stoppe med generering av bilag ved kjeding?

CONTRIBUTOR **

Yes! Dette må vekk! Har en reskontro hvor jeg fikk opp 3,5 sider med posteringer som var bare kjedinger fra tidligere år. Som ny bruker i eAccounting var dette ekstremt forvirrende, og det tok tid før jeg skjønte at det ikke var en eneste postering på siste år som faktisk gjelder siste år - sukk! Aldri sett noe lignende i noe annet system, og jeg har brukt mange systemer.... Ber denne leverandøren om kontoutdrag, tenker jeg de også får noe å lure på. 😞