avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

kjetil5
CONTRIBUTOR **

Integrasjon av Vipps

av kjetil5
Status: Åpen

Hei. Får beskjed om at per nå finnes det ingen integrasjon mellom Visma EA og vipps.

For oss er Vipps et godt verktøy når vi selger tjenester til private, for å sikre oss betaling for jobben.

Uten integrasjon blir det etterhver en stor utgiftspost for oss. Medgått ekstraarbeid med å hente inn bilag fra Vipps, for så å legge de inn manuelt, matche, trekke fra gebyr og føre.

Vi vurderer å kutte ut Vipps som betalingsalternativ...

Er det mulig å få i gang en integrasjon?

4 Kommentarer
Stein Erik
CONTRIBUTOR *
av Stein Erik

Integrasjon av vipps er et must! Vi har flere kunder som benytter Vipps for rask og sikker betaling. Vi pleier å nevne iZettle som et supplement til vipps. Det er bra mye enklere å bokføre ei izettle innbetaling enn vipps slik det er i dag...

kjetil5
CONTRIBUTOR **
av kjetil5

Tror nok ikke iZettle er svaret for oss. Som oftest er vi ikke face-to-face med kunden... Med vipps vet vi raskt om oppgjør er på vei, og kan frigi leveranse til kunde, men som sagt er jobben rundt dette for stor!

Rolf Angelsen
CONTRIBUTOR ***
av Rolf Angelsen (Oppdatert ‎29-09-2020 24:25 av Rolf Angelsen )

iZettle har nå en løsning med betalingslenke som kan sendes enten med SMS eller epost. Den lenker direkte til kortbetaling. Ser bra og enkelt ut.

Men integrering med Vipps ville vært en god ting. Ganske mye jobb med det slik det er nå. 

PoML
CONTRIBUTOR ***
av PoML

Om ikke full integrasjon med Vipps er mulig på kort sikt - kunne man som en enkel og foreløpig løsning utvide import av kontoutskrift til å kunne lese inn Vipps sine kontoutskrifter for en "vipps bankkonto" uten manuell redigering av de?

 

Manuelt samler jeg 3 kolonner tekstlig informasjon fra Vipps i deres fulle utskrift med personinformasjon til èn kolonne som eAccounting aksepterer som "referanse".

Tilsvarende legger jeg inn en kolonne med sum av gebyrer for hver batch overføring til konto som blir avkrevd gebyr.

 

De to små endringene av Vipps kontoutskrift gir meg mulighet til å lese inn filen som en hvilken som helst kontoutskrift der innbetalingene på ordinær bankkonto deretter summarisk registreres som overføring mellom egne konti.

 

En slik mer fleksibel import av kontoutskrifter burde kunne gjøres på adskillig kortere tid enn den som har gåt siden dette ønsket ble fremmet...