avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

AndreasD
CONTRIBUTOR ***

Kombinere to eller flere fakturaer

av AndreasD
Status: Åpen

Det hadde vært veldig praktisk om vi i oversikten over fakturautkast kunne markert to eller flere fakturaer for å kombinere disse til én.

 

Vi benytter oss av et lagersystem som er integrert med nettbutikk, som igjen er integrert med eAccounting. I lagersystemet har vi løsning for at vi kan markere i hvilke esker hvilke produkter på en bestilling går. Dette sender så separate sendinger for samme bestilling til nettbutikksystemet. Alt dette er helt ok og faktisk veldig praktisk slik at kunden vet hva som er i hvilken eske og vi kan holde styr på hva som er sendt og hva som evt. er på restordre. Problemet er at det så sendes separate fakturautkast til eAccounting og ifølge firmaet som leverer integrasjonen er det begrensninger i API som gjør at det ikke er mulig å oppdatere faktura slik at når f.eks. tre kasser sendes på likt at de ville blitt kombinert til én faktura.

 

Dermed sitter vi ofte med en manuell jobb der vi må kombinere to eller flere faktura med masse varelinjer til én faktura. Kunder blir sure hvis vi sender separate faktura og det er forståelig når det leveres samlet. Hvis det dermed hadde vært mulig å kombinere utkast hadde det løst problemet. Regner med at det å kunne kombinere fakturaer kan være nyttig i andre bruksområder og.