avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
CONTRIBUTOR **

Kunne beregne finansskatt i lønnsystemet

Status: Åpen

Ønsket er å kunne få en funksjon hvor vi kan beregne finasskatten ved lønnskjøring, og rapportere inn via Altinn.

4 Kommentarer
CONTRIBUTOR ***

Dette burde være en selvfølge.. Håper dere ser på muligheter for å få gjort dette ila kort tid

Hei Daniel!

 

Dette er ikke planlagt for 2019. Hva som er planlangt for 2020 er ikke avgjort enda, så vi kan vurdere Finansskatt opp mot andre ønsker når vi kommer ut på høsten. 

 

Vennlig Hilsen
Henrik Horn
Product Manager - Visma Mamut AS

CONTRIBUTOR *

At dette ikke er mulig å håndtere i eAccounting, gjør vel at lønnssystemet ikke kan brukes av en hel bransje, ettersom systemet beregner feil arbeidsgiveravgift for disse foretakene. Hva er grunnen til at dette har så lav prioritet mht.  løsning fra Vismas side? Finnes det noen work around som gjør at A-meldingene og lønnsbilagene vil bli korrekte??

Hei igjen!

 

Det finnes sånn sett ingen workaround jeg er kjent med, men kanskje noen andre brukere innfor samme næring har noen innspill her i Community. 

 

Som nevnt, de viktigste tingene vi jobber med nå er blant annet henting av skattekort elektronisk, nye ansatte rapport og bank integrasjon for lønn. Dette er relativt store saker som vil ta tid, og hva som kommer etter dette er ikke planlagt enda. Da kan (dersom fortsatt aktuelt) finansskatt komme på listen.

 

I tillegg så er det ikke usannsynlig at finansskatten endres til 2020. Det er forventet at regjeringen legge frem en omfattende endring på denne for neste års statsbudsjett.

 

Har du behov for finansskatt nå finnes alternative lønnssystemer i Visma som kan håndtere dette.

 

Vennlig Hilsen
Henrik Horn
Product Manager - Visma Mamut AS