Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
CONTRIBUTOR **

Mappe for scannede dokumenter

Status: Akseptert

Hei.

 

Jeg ønsker meg en mappe der jeg kan lagre scannede dokumenter som ikke er fakturaer.

Slik som:

- Lånepapirer

- Forsikringsdokumenter

- Avtaler

- Annet

 

Mvh

Siw

6 Kommentarer
CONTRIBUTOR ***

Dette savner jeg også, det er ting jeg ønsker å lagre hos kunden istedet for eller i tillegg til i kundekortet i Visma Byrå.

CONTRIBUTOR *

For mange firmaer er dokumentene grundlaget for driften.
Man ønsker å finne tilbudet og dokumentene i PDF format
og ikke som billder (JPG og PNG), og man ønsker å finne

tilbake i dokumentene også med søk og download.

For oss er manglene ved dårlig dokument håndtering grunnen
til at vi må gi opp eAccounting og gå over til et større regnskapssystem

CONTRIBUTOR **

Dersom man bruker Visma økonomioversikt er det visse muligheter for å lagre dokumenter. Riktignok er det bare en mappestruktur som går på år - måned/årsavslutning. Jeg har forsøkt å laste opp noen dokumenter og det ser tilforlatelig ok ut, men etter å ha sett i en annen mappe og går tilbake til den første, så er dokumentene borte.

 

CONTRIBUTOR ***

Det problemet med at filer har forsvunnet i Visma Økonomioversikt har ikke jeg hatt / oppdaget - det skal jeg jammen følge opp hos mine kunder. Men ulempen med å lagre dokumenter der er at det blir veldig mye filer hvis alle tilbud, "diversefiler" skal lagres der. Jeg bruker de mappene til rapportering til kunden istedet for å sende over epost.

Det jeg savner er at kunden også kunne lagt inn filer der. Kanskje hatt en "innboks" som kunden hadde tilgang til å laste inn dokumenter til? Mer praktisk enn at vi skal bruke tid på å lagre dokumenter som lagres i bildevedlegg - da må man åpne bildet/fila som om det skal bokføres, så skrive ut bildet/fila, og derfra kan man lagre bildet/fila. Deretter avbryte bilagsføringen, og så slette fila fra bildevedlegg, da det ikke er et bilag (f.eks. kontrakter, kontoutskrifter, årsoppgaver).

CONTRIBUTOR **

Helt enig, bra forslag

Status changed to: Status: Akseptert

Hei.

 

I løpet av Q4 ønsker vi å levere funksjonalitet for å opprette egne mapper. Da får dere mer fleksibilitet i forhold til struktur og muligheter.

 

Dersom det er et samarbeid mellom regnskapsfører og kunde så kan det være at regnskapsfører har tilgang til å laste opp dokumenter og ikke kunden. For at kunden selv skal kunne laste opp dokumenter må Visma Økonomioversikt oppgraderes til standard versjon. Da er det mulig for regnskapsfører å gå inn på Innstillinger - Rettigheter og gi følgende dokument rettigheter:

  • Ingen tilgang
  • Kun tilgang til innboks
  • Full tilgang

Der hvor det ikke er et samarbeid har kunden alltid fulle rettigheter.

 

Med vennlig hilsen
André Hellesvik
Product Manager, Visma Mamut AS