Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
CONTRIBUTOR **

Registrere lønnskostnad i prosjekt

Status: Åpen

For prosjekter over 300 000,- skal det føres prosjektregnskap, og dette minimum hver 4. mnd.
Denne funksjonen ser ut til å ligge tildels i vism eaccounting. Men problemet kommer når det skal registreres lønnskostnader på ansatte. Slik det nå ligger til rette,  må dette gjøres via lønnsslippen.  
Altså, når lønnsslippen er bokført, må en åpne bilaget og legge til prosjekt i etterkant. 
Dette er løsningen om det bare er et prosjekt pr lønnsslipp.  Men våre ansatte jobber på flere ulike prosjekter iløpet av mnd. 
Det hjelper dessverre ikke og legge inn flere lønnsposter på den ansattes lønnslipp, for i bilaget der man legget til prosjekt, er disse slått sammen til en post igjen. 

 

Vårt ønske er at de timene de ansatte registrerer i visma Time blir automatisk registrert i prosjekt når de overføres til Visma Eaccounting. Eller at det er mulig å legge til flere rosjekter inne på bilaget til lønnslippen. 

10 Kommentarer
CONTRIBUTOR ***
Anbefaler at Visma ser på hvordan dette er løst i Mamut. Der velger den ansatte om timelinjen skal registreres på Prosjekt, Prosjekt og lønn, eller bare Lønn. Det hadde vært gull å få inn dette i Visma Time også. I tillegg MÅ det legges inn slik at dato på timeføringen også overføres fakturagrunnlaget.
CONTRIBUTOR **

Er det noe nytt når det gjelder lønnslipp og prosjekt? Dette er noe som bremser min bruk av eAccounting.

Jeg vil også få vite om det er allerede på plass. 

CONTRIBUTOR **

Ønsker å vite om dette er i planlegging ? Da dette er svært essensielt for vår bruk  og nå valg av regnskapsprogram. 

Det er veldig rart og uprofesionelt at ingen svarer her. Jeg har snakket med Visma og de tror at de har ikke en sånn løsning akkurat nå. Jeg har tenkt å korrigere lønn manuelt som at lønnskostnader blir delt på prosjekter. Det skal ta mye tid men per i dag har vi desverre ingen valg..

Hei,

 

funksjon for å koble prosjekt/avdeling (kostnadsbærere) til lønnslipp i eAccounting ligger ikke planlagt i listen over ny funksjonalitet for 2019. Så inntil videre er det manuel håndtering som blir beskrevet over. Hvorvidt det vil komme til 2020 kan vi ikke si noe om nå, da dette året ikke er planlagt enda. Dette ønsket er vi klar over og at flere savner det. Alternativt vil dette kunne løses gjennom å bruke Visma.net Payroll og den planlagte integrasjonen mot eAccounting der i år. 

 

Jeg oppdaterer tråden når vi har noe mer informasjon å dele.

 

Vennlig Hilsen
Henrik Horn
Product Manager - Visma Mamut AS

CONTRIBUTOR ***

Men slik jeg har forstått det, har dere foreløpig heller ingen planer om å integrere Payroll med Visma Time eller fakturering i eAccounting? Da er vi jo like langt i forhold til dobbeltregistrering?

Hei Jo Olav,

 

det stemmer. Da er vi tilbake til diskusjonen vår fra denne tråden: https://community.visma.com/t5/Ideer-i-Visma-eAccounting/Integrasjon-til-komplett-lonnssystem/idc-p/...

 

Men som sagt 2020 er ikke planlagt enda, så hva som kommer utover i år har jeg ingen informasjon om.

 

Vennlig Hilsen
Henrik Horn
Product Manager - Visma Mamut AS

 

CONTRIBUTOR *

Hei!

Håper dette arbeidet prioriteres fordi slik det er nå bruker vi ufattelig lang tid å lage prosjektregnskap. Revisor krever dette for alle prosjekt over 300 000. Må lete igjennom alle prosjekter for å finne ut hvilke som skal tas med. Får heller ikke skrevet ut alle på en gang men må skrive ut ett og ett for å korrigere og legge til i regneark.

 

Håper dere ser på dette raskt :-) Er fornøyd ellers men dette betyr mye.

 

 

CONTRIBUTOR *

Hei, prosjektregnskap med lønnskostnader er ganske essensiellt. Høper dere prioriterer dette. I min bransje bygg er det lovpålagt for prosjekter over 300.000,- som jo er de fleste prosjekt selv i små firma.

 

Håper dette har høy prioritet.

 

Ønsker også å fjerne kunstige sperrer i lønnsmodulen som ingen logo eller annen tilpassing av lønnslipp. Ingen oversikt over periode lønnslippen gjelder, ingen start/slutt dato på linjer etc. Helt basic ting altså. Videre ønsker jeg å kunne legge x antall timer på ett prosjekt og y antall timer på et annet prosjekt. Og at dette da dukker opp på lønnslipp samt i prosjektregnskap selvfølgelig.

 

Timemodulen og lønnsmodulen må også forbedres m.t.p. samspillet dem imellom.  

 

Skulle også tenkt meg flere filtre, f.eks. liste opp alle fakturaer som ikke er tilknyttet noe prosjekt. Samt kunne se prosjekt en faktura hører til i totaloversikten over leverandørfakturaer. 

 

Ellers liker jeg det ganske godt.