avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

CONTRIBUTOR **

Slå av automatisk utlogging

Status: Åpen

Jeg mister data når jeg blir automatisk logget ut av eaccounting. 

Dersom dere skal ha automatisk utlogging så MÅÅÅ aktivt innhold lagres automatisk og siden må automatisk gå tilbake til innlogging så man ikke sitter å jobber på en side som allerede er logget ut. 

 

Jeg bruker kundefaktura hele tiden når jeg jobber, jeg legger her ofte inn lange tekster under hver artikkel, og lister her opp deler som er brukt (i de tilfeller jeg ikke bruker deler fra eget lager)

Når jeg da blir automatisk logget ut så mister jeg alt som har blitt skrevet etter automatisk utlogging. 

Dette medfører at jeg kan miste halve arbeidsdager. 

Jeg må da demonter for å sjekke deleforbruk, noe som blir det samme som å gjøre jobben om igjen. 

 

Håper dette er noe dere kan løse raskt, ellers må jeg finne meg ett annet system. 

1 Kommentar
CONTRIBUTOR *

Støtter denne, virker som om det varierer veldig når man blir logget ut... Og da er det ergelig om du har lagt mye jobb i en faktura for deretter å bli kastet ut.