avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

493161
CONTRIBUTOR *

gebyr ihht inkassovarsel

av 493161
Status: Implementert

Hei,

I eAccount så er det visst ikke mulig å sende inkassovarsel med gebyr kun hvis du velger purring, dette er merkelig da det er veldig vanlig idag med å kun sende ut inkassovarsel og så videre til inkasso hvis ikke kunden har betalt.

Hvorfor er det ikke mulig å legge til dette gebyret under inkassovarsel?

I vårt forrige system så var det mye flere muligheter å valg og enklere å printe ut disse varslene, dere viser til link som også er ustabil, fint om dere kan endre dette innom snar fremtid

Takk

1 Kommentar
av Kaj Sjursen Kleveland
Status changed to: Status: Implementert

Hei,

Man kan sende ut en inkassovarsel med gebyr, uten å sende en påmindelse først.

Dette krever at Antall før inkassovarsel er satt til 0, under Innstillinger - Firmainnstillinger - Fakturaopplysninger. For at gebyret skal fremkomme på inkassovarselen må man også møte tidskravene for gebyr, altså det må ha gått minimum 14 dager etter fakturaforfall for at gebyret skal legge seg på inkassovarselet. Om det er slik at du skal sende en påmindelse før dere sender ut inkassovarseler, så må dere vente 14 dager etter ny forfall. Husk at ved sending av påmindelse eller inkassovarsel så vil fakturaen få ny forfall på 14 dager, etter påmindelsen eller inkassovarselet ble sendt.

 

Med vennlig hilsen : Kaj Sjursen Kleveland | Support Consultant