Mine områder
Hjelp
Anonymous
Ikke relevant

Visma Approval: konteringslinjer viser ikke faktisk bokførte verdier

av Anonymous
Status: Stem - Vi vurderer!

Konteringslinjer i approval burde oppdateres slik at prosessoversikten viser faktisk bokførte verdier. På denne måten kan sluttbrukere se kostnadskonto som fakturaen faktisk er bokført mot etter at flyten er fullført og dokumentet er overført til ERP.

2 Kommentarer
Tormod Solem Slupphaug
CHAMPION ***
av Tormod Solem Slupphaug

Dette støttes fullt ut! Dette har skapt prakk for oss som sluttkunde, og vet at det også har skapt trøbbel og usikkerhet for vår regnskapsfører. Forstår at Approval først og fremst er et attesteringsverktøy, og ikke et rapporteringsverktøy, men det burde likevel være mulig å se den faktiske bokføringen også herfra. 😊

Anonymous
Ikke relevant
av Anonymous

Flere av kundene våre bruker Approval aktivt hvor der er flere godkjennere, der hver enkelt fakturagodkjenner kan gå inn på "sine" faktura og gjøre oppslag på prosjektnumre osv. Der vi i etterkant har endret prosjektnummer så kommer ikke dette opp for kunden, og heller ikke om vi har korrigert pris eller konto. Dette gjelder også om det har kommet inn feil leverandør, dette skjer spesielt hos de som fakturerer via factoring-system og har samme bankkonto som andre leverandører, hvis vi korrigerer leverandør etter at de har godkjent får de ikke med seg endringen. Det hadde vært kurant om det var toveis-kommunikasjon ved oppdatering av bilag her. 

 

I tillegg hadde det også vært fint om godkjenner selv kan sette på riktig leverandør, korrigere beløp osv, på samme måte som de nå kan korrigere forfallsdato (hvis vi skrur det på). 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"