avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"

Oversikt over leverandører som ikke sender faktura på EHF

Status: Want more information

I Autoinvoicemodulen er det ønskelig å kunne hente ut en oversikt over andelen leverandører som sender faktura på PDF eller brev og hvilke leverandører dette gjelder.  Vi ønsker også å kunne eksportere denne listen til Excel. 

3 Kommentarer
Status changed to: Status: Want more information

Hei. Vi har en tjeneste som lingner: Hvis du logger deg på autoinvoice.visma.com, går til Innstillinger (oppe til høyre) og Leverandøraktivering (i menyen til venstre), så kan du har aktivere en tjeneste som varsler deg på e-post hver gang en leverandør har sendt en faktura via scanningstjenesten til AutoInvoice, og samtidig har sendt elektronisk til andre kunder. En fin måte å vite hvem man skal be om elektronisk faktura av ved neste anledning.

Er dette innenfor det du ønsker?

Hei og takk for tips!

Veldig fint med varsling, men det er likevel ønskelig å kunne hente ut en oversikt over hvilke leverandører som sender på EHF og hvilke som sender via scanningtjenesten. Både varslingsfunksjonaliteten og oversikten hadde vært fint å ha i Autoinvoice-modulen i Visma.net. Visma.net kunder har vanligvis ikke tilgang til autoinvoice.visma.com. 

CONTRIBUTOR *

Hei , Lurer på om det har kommet forslag om dette. Vi har samme behov, å få en oversikt over hvilke leverandører som sender via scanningstjenesten. Jeg har ikke klart å finne den oversikt.