Mine områder
Hjelp
Henning Grindstuen
CHAMPION *

Delbetaling av leverandørfakturaer

av Henning Grindstuen
Status: Implementert

Ønsker mulighet til å delbetale leverandørfakturaer i Visma.net Autopay. Er klar over at man kan gjøre dette fra regnskapssystemet, men hvis vår kunde skal godkjenne i Visma.net Autopay, og det er dårlig likviditet, så hadde det vært fint med mulighet til å legge inn delbetaling her. Da slipper man fram og tilbake med betalingsforslag, attestering osv. for å dokumentere at man har sendt over dette iht. kundens ønsker før man sender det til Visma.net Autopay.

7 Kommentarer
Anonymous
Ikke relevant
av Anonymous
Status changed to:

Vårt produktteam har gjennomgått idéen og har sjekket at den følger retningslinjene for opprettelse av idéer i Community. Idéen er åpen for kommentarer og stemmer/likes fra andre.

 

Vi ser på muligheten til å godkjenne enkelt transaksjoner og benytte Visma Approval til godkjenning. Det ligger et stykke fram i tid, men noe vi ønsker å få på plass. 

 

Anonymous
Ikke relevant
av Anonymous
Status changed to:
 
av Ramon H. Iversen
Status changed to: Status: Ikke prioritert

Ser at denne idéen ikke har høstet mange stemmer. Krever i tillegg en del endringer i logikken både i Visma.net AutoPay, samt de ulike ERP-systemene, og prioriteres derfor ikke i denne omgang.

Gunn Herstad
VISMA
av Gunn Herstad
Status changed to: Status: Akseptert

Mulighet for delbehandling i pilot for Visma Business

Gunn Herstad
VISMA
av Gunn Herstad
Status changed to: Status: Implementert

Implementert for Visma Business. Dersom dette ønskes for andre ERP-system må ønsket gå til systemet 🙂

Siw Gruer
CONTRIBUTOR *
av Siw Gruer

Hei,

Er det nå mulig for å delbetale leverandører i autopay? Vi har mange prosjekter og mange fakturaer som skal delbetales, veldig tung vindt å betale disse manuelt. Kan vi endre beløp i autopay før vi lager betalingsforslag i Business? vi har verson 16.10

Gunn Herstad
VISMA
av Gunn Herstad
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"