avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"

Bedre flytprosess for regnskap/økonomi-avd

Status: Akseptert

Når man sender inng.fakturaer på flyt og det legges på kommentarer etc til regnskapsfører så burde man hatt et eget skjermbilde i Financial for kontroll før oppdatering. Der burde man få opp alle detaljer fra flytprosessen direkte i skjermbildet med alle kommentarer og evt farge på felter som er endret i løpet av flyten. 

 

Det kan for eksempel komme tilbake 50 bilag hvor det er bare er noen få fakturaer med viktig informasjon som regnskapsfører/Controller trenger å se på før man oppdaterer regnskapet. Det kan være mange grunner til at man må se over at alt er ok før man oppdaterer. (for eksempel endring til en konto som man ikke kan ha mva-fradrag på eller at det er endret til en konto som rett og slett er feil.)

 

Problemet slik det er i dag er at man må klikke innom alle bilag, klikke så på vis dokumenthistorikk,gå tilbake og så oppdater. Så er det hele runden på nytt, med å klikk på bilag, få opp skjermbilde, klikke igjen på Vis faktura...........

 

Dette blir en tung prosess som vi ønsker å få mer effektiv.

1 Kommentar
VISMA
Status changed to: Status: Akseptert

Prosessen som du beskriver jobber vi med i disse dager. Kommer endringer både i september og oktoberversjonen hvor dette kommer til å bli langt, langt bedre enn i dag.