Mine områder
Hjelp

Driftmiddel: flere fakturaer til samme driftsmiddel og løpende endring av driftsmiddel

av Geir Rune Teigen
Status: Trenger mer informasjon

I litt større prosjekter er det gjerne behov for avskriving av flere fakturaer.

F.eks.: hvis et hotell skal oppgradere mange rom og prosjektet strekker seg over flere år. Oppgraderingen vil naturligvis få inn mange fakturaer som til sammen utgjør saldo som skal avskrives. Rommene vil tas i bruk underveis og oppgraderingsjobben for ytterligere rom fortsetter.

Kunder etterspør mulighet for både starte avskriving OG kunne ta inn nye fakturaer som vil påvirke avskrivings-saldo og sum pr periode, og siste avskrivingsperiode.

Slik det er nå blir det utfordrende å holde oversikt i litt større prosjekt, selv om man benytter kostnadsbærer for å identifisere f.eks. samme "prosjekt".

2 Kommentarer
av Runar_Gulbrandsen
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!
 
av Runar_Gulbrandsen
Status changed to: Status: Trenger mer informasjon

Hei Geir Rune 🙂

 

Det er mulig per i dag å legge til enten nye fakturaer eller andre bokføringer på kontonivå direkte inn på et eksisterende driftsmiddel. Her kan du også filtrere på konto og kostnadsbærer på det du ønsker å legge til. Vi har laget et kurs på dette i Visma Learning Universe som du kan se her. Klikk deg inn på kurset og sjekk ut kapittelet Endringer på eksisterende driftsmidler i menyen til venstre. Dersom du ønsker ytterligere endringer rundt denne funksjonaliteten, kan du legge dette inn i en kommentar på ønske ditt her. 

 

 

Ha en riktig fin dag!

 

Mvh

Runar

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"